Nő tükör előtt sminkeli magát

A lágy nőies smink az új trend - így készítheted el!

A soft girl make-up, azaz a lágy nőies sminktrend már dübörög egy ideje és úgy tűnik, hogy még jó sokáig velünk is marad. A régebben megszokott, erőteljes, feltűnő sminkekkel ellentétben ezt a lágyság, finomság és a csillogás jellemzi. Mi pedig imádjuk!


Mi az a soft girl smink?

Ha még nem találkoztál ezzel a trenddel, akkor a legegyszerűbben így tudjuk neked körülírni: lágy, természetes, lányos irány, melyet a ragyogó arcbőr, a rózsaszínesen csillogó pirosító és a fényes, üde ajkak tesznek tökéletessé. A szemekről sem feledkezünk meg, melyeket hajszálvékony ceruzavonallal emelünk ki, a szempillákat pedig egy könnyű réteg spirál íveli.

A szeplőinkre ennek a trendnek köszönhetően bátran ráerősíthetünk, ha pedig nem áldott meg minket vele az ég, akkor egy kis csalással, a szemöldökceruzánk segítségével feldobhatunk pár műszeplőt.

A trend egyik nagy előnye, hogy könnyen elkészíthető és nem igényel sok terméket. Tehát tökéletes a mindennapokra.

Azt azonban sose felejtsd el, hogy a tökéletes smink a bőrünk állapotától függ, hiszen sima, letisztult vászonra lehet csak igazán szépet festeni. Ehhez pedig elengedhetetlen a jó arcápolási rutin, amiben szintén segítségedre lehet egy korábbi cikkünk.