Szempillaspirállal szemét festő nő a tükör előtt

A TikTok új trendje segít hosszú és dús szempillát varázsolni neked

Ezzel az egyszerű trükkel hatalmas pillákat készíthetünk magunknak.


Az angolul mascara cocktail-ként ismert szempilla koktél alapja a dús, hosszú szempillák iránti vágy, mely a legtöbb nő számára álom. Szerencsére a TikTok-on terjedő új trend semmilyen drasztikus beavatkozást nem igényel, ráadásul viszonylag olcsó is, csupán két szempillaspirálra lesz szükség, olvasható a Marie Claire cikkében.

Nyilván, a legtöbbünknek van kedvence, lehet, akár több is, funkciótótól függően: az egyik a tartósságáért, a másik a hosszú pillákért, a harmadik pedig a dús hatásért felel.

A TikTok kreatív felhasználói egyszerű ötlettel álltak elő a drámai szempillák elérése érdekében. Ennek alapja két szempillaspirál kombinálása. Itt azonban nem a már jól ismert, többszörös rétegezés az újdonság, hanem a párosítás, például egy térfogatnövelő és egy hosszabbító verzió kombinálása, amely szinte olyan hatást eredményez, mintha műszempillánk lenne.

@katiehub.org @essence cosmetics , you amaze me😍 #fyp #mascara ♬ original sound - katie

A szempillaspirál-koktélt mindannyian magunkra szabva alkalmazhatjuk, attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni.

A trendben hírességek is részt vesznek, többek között Jessica Alba.

@jessicaalba Celebrating #NationalLashDay my fave way - #MascaraCocktail style 😜👁️✨ These are my lengthening and volumizing holy grails 👀 Celebrate with me and tag me in your glam pics or videos 🥂🥰 #SundayFunday #Fabulash #CleanBeauty ♬ Hey It's Me - Official Sound Studio

Nyitókép: Shutterstock