Különböző sminktermékek egymás mellett

Íme minden idők legnagyobb sminkelési trükkje

Újabb trend ütötte fel a fejét a TikTokon, és odavannak érte a felhasználók.

A trükk egyszerű, és egyetlen termék elég hozzá, ráadásul nem kell profi sminkmesternek lennünk ahhoz, hogy elkészítsük.

Mindannyian szeretjük a multifunkciós termékeket, @EhlieLuna TikTok felhasználó ezért a Sephora Collection Cream Lip Stain Matte Liquid Lipstick rúzst ajánlja a leghatékonyabb, mégis könnyed és gyors, teljes smink elkészítéséhez.

Hihetetlen sokoldalúságával és megfizethető árával, tényleg nem csoda, hogy ez a TikTok trend rabul ejtette a sminkőrülteket.

A trükk egyszerű. Fogjuk a rúzst és vigyük fel a szemek köré, majd egy ecsettel oszlassuk el, hogy füstös legyen a szemünk. Ezután húzzunk vele egy-egy vonalat az arccsontok alá vagy az arcunk mélyedésébe, és keverjük el utána a kontúrozáshoz. Végül vigyük fel az ajkainkra.

Tekintettel arra, hogy ez a termék csak egy ajakfesték, a színtartalom nagyon lenyűgöző, és a felhasználók mindenütt dicsérték, hogy a formula szépen ül a bőrön anélkül, hogy ragacsosnak éreznénk vagy darabosnak tűnne.

A videó már több mint félmillió megtekintést gyűjtött össze a TikTok-on, míg a Twitteren 1,7 millióan látták, így valószínűleg tényleg jó kis trükkről van szó.

Nyitókép: Shutterstock