egy nő szalmakalapban parfümöt fúj magára

A luxus páratlan ragyogása: ez a parfüm a nyár slágere

Ha nyári parfümökről van szó, megvannak a kedvenceink. Ilyenek például azok a napfényes illatok, amelyekkel egyből úgy érezzük magunkat, mintha nyaralnánk.


A nyári parfümtárunk nagyját általában a krémes citrusos illatok, a kókuszos és trópusi virágos parfümök alkotják, amelyek a homokon való henyélést idézik, a déli napsütésben, naptejjel bekenve. És bár rengeteg olyan parfüm van, ami megfelel ennek a leírásnak, van egy, ami tényleg kiemelkedik közülük − az Estée Lauder Bronze Goddess.

Kulcsjegyei az olasz bergamott, a gyömbérkivonat, a mandarin, az indiai jázmin, a krémes kókuszdió, a frangipani szirmok, a vanília abszolút, a kasmírfa, a pézsma és a borostyán.

Kétségtelen, hogy a nyári, friss parfümök használata − amelyek úgy tapadnak a bőrre, mint a naptej − mostanában nagy divat lett, de a Bronze Goddess az, amely minden új illat megjelenésekor megadja a mércét. Kétségtelenül az egyik legjobb parfüm, amit valaha alkottak.

Az Estée Lauder Bronze Goddess a nagybetűs nyári illat. Sok más hasonló parfümtől eltérően − citrusos, krémes, kókuszos és trópusi − hihetetlenül tartós. Az olyan jegyek, mint a bergamott, a mandarin és a gyömbér ugyanis általában hamar elhalványulnak az első spriccelés után, de a Bronze Goddess nem. Krémes kókuszos és vaníliás alapjával beleolvad a bőrbe, és a lényed részévé válik.

Lényegében a Bronze Goddess olyan, mintha egy aranyló, kókusszal átitatott olajban áztatnád magad, mielőtt kimennél naplementekor a tengerpartra meginni pár koktélt. Meleg, édes, és az érzés, amit nyújt, mindenre kiterjed. A Bronze Goddess illatával azonnal kizökkenünk a fejünkből − pillanatok alatt egy tengerparti klubba repít.

A Bronze Goddess illata gazdag. Míg sok hasonló kategóriájú illat a gyümölcsösség, az émelyítő édesség és testpermetszerűség határán táncol, a Bronze Goddess csak úgy árad. A luxus páratlan auráját árasztja. Sok más napfényes illat meg sem közelíti a ragyogását − ez egy illat egy mestermű.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Marie Claire UK