Leighton Meester a Shazam! premierjén

Leighton Meester elbűvölő megjelenésére Blair Waldorf is büszke lenne

Sok minden változott a divatban azóta, hogy Leighton Meester eljátszotta mindenki kedvenc Upper East Siderét A Pletykafészek, azaz a Gossip Girl című sorozatban. De egy dolog nem változott: a színésznő képessége arra, hogy Blair Waldorfhoz méltóan jól nézzen ki.Meester nemrég ismét vörös szőnyeges megjelenést öltött magára a milánói divathét Calzedonia eseményén. Az elbűvölő alkalomra a Camilla and Marc női ruhamárka törtfehér, félnyakú miniruháját választotta.

A ruha mély, V-nyakú dekoltázzsal, elöl rejtett kampós csatokkal, valamint formás, szélesített derekú sziluettel rendelkezik. Meester a Calzedoniától származó átlátszó fekete harisnyával, valamint fényes fekete cipővel és egy cseresznyepiros By Far minitáskával egészítette ki a megjelenését.

Leighton Meester a Calzedonia esem\u00e9ny\u00e9n

Fotó: Getty Images

Ami a színésznő sminkjét illeti, lágy csillogást választott fényes rózsaszín szemhéjfestékkel, rózsás pirosítóval és sötét rózsaszín ajkakkal. Hullámos barna haját egy laza, magas kontyba fogta.

Meester gyakran tűnik fel a vörös szőnyeges eseményeken, legutóbb férjével, Adam Brodyval a Warner Bros. Shazam! Az istenek haragja Los Angeles-i premierjén jelent meg márciusban.

Adam Brody \u00e9s Leighton Meester

Fotó: Getty Images

Akkor csillogó aranyszínű maxiruhát viselt, a középhosszú ujjak végén fodrokkal. A megjelenést egy bézs színű Manolo Blahnik szandállal, egy fekete, téglalap alakú Jimmy Choo clutch-tal és csepp fülbevalókkal tette teljessé.

Brody egy kétmellényes tengerészkék öltönyt, egy ropogós fehér gombos inget és fényes bordó cipőt viselt az eseményen.

Forrás: Harper’s Bazaar

Nyitókép: Getty Images