Függőleges kert Milánóban

Már épül a világ legmagasabb függőleges kertje

A melbourne-i Four Seasons részeként épül a világ legmagasabb függőleges kertje.

Az ausztrál luxusingatlan-fejlesztő Beulah és a Four Seasons Hotels and Resorts szállodalánc együttműködéseként létrejövő hotel Melbourne-ben nyílik meg hamarosan. Bár a Four Seasons garancia a luxusra és eleganciára, ez még fokozható.

A 210 szobás szálloda részeként épül a világ legmagasabb függőleges kertje, amely 5,5 kilométer hosszú lesz, írja a Luxurylaunches.

A szálloda fő látványosságaként szolgáló kertben, amely csaknem másfélszer akkora, mint a város Tan futópályája, számos egyedi növény lesz majd megtalálható. A vendégek a 63. emeleten található Sky Lobbyn keresztül léphetnek be a szállodába, ahonnan panorámás kilátás nyílik Melbourne városára, a tengerpartra és a Királyi Botanikus Kertre.

Az üdülőközpont emellett világszínvonalú integrált egészségügyi és wellness élményt, kiterjedt tetőtéri éttermet és bárt, valamint több rendezvényteret is kínál majd.

„Ez a projekt új mércét állít fel a luxus terén Melbourne-ben, kivételes Four Seasons élményt kínálva a vendégeknek egy olyan környezetben, amely ezen a piacon páratlan lesz”

– mondta el Bart Carnahan, a Four Seasons Hotels and Resorts globális üzletfejlesztési és portfóliókezelési részlegének elnöke.

A Four Seasons Hotel Melbourne építése várhatóan még ebben az évben elkezdődik, és az ingatlant körülbelül öt év múlva nyitják meg.