Sportos vagy szögletes? Az idei nyár 5 legmenőbb napszemüveg trendje

Sportos vagy szögletes? Az idei nyár 5 legmenőbb napszemüveg trendje

A napszemüvegek stílusa minden szezonban kicsit más, az alábbi cikkben pedig az idei év legmenőbb trendjeit mutatjuk be!


Idén nyáron minden bizonnyal tarolni fognak a túlméretezett keretek, főleg az elegáns, szögletes fazonok lesznek kifejezetten menők – az ilyen típusú szemüvegek a Celine és a Prada kínálatában is megtalálhatók.

A celebek divatra való befolyása mindig is jelentős volt, és az a tény, hogy Kim Kardashian mostanában a sportos napszemüvegeket részesíti előnyben, minden bizonnyal megnöveli a keresletet az ilyen típusú szemüvegek iránt.

Ez is érdekelhet: Érkezik a Facebook és a Ray Ban közös napszemüvege

Az előbb említett fazonok mellett a keskeny, téglalap alakú napszemüveg jelenleg nagy sláger a hírességek és modellek körében. Például Hailey Bieberen és Kendall Jenneren is láthattuk nemrégiben ezt a típust.

A klasszikus feketével ellentétben az idei szezonban a fehér napszemüvegek lesznek a dominánsak, az előbb felsorolt típusok pedig mind jól mutatnak ebben a színben.

Imádod a tavaszi/nyári hetvenes évekbeli trendet? Akkor szükséged van egy teknőckeretes napszemüvegre, hogy teljes legyen a szetted!

Forrás: Independent

Kép: Shutterstock