My Cabin nyaralók

Bárhova utazhatunk ezzel az összeszerelhető mobilházzal

A rigai székhelyű My cabin által tervezett, három előregyártott mobilház bárhol könnyen összeszerelhető.

A három szerkezet, melyek mindegyike egyszerű, a minimalista skandináv stílust tükröző fabelsőből áll, egy kétszintes lakóházat, egy lakókocsit és egy szaunát tartalmaz. Ezek tetszés szerint felállíthatók külön-külön, de együtt is, olvasható a Designboom cikkében.

A fenntartható anyagokból álló berendezés hangulatos környezetet biztosít azok számára, akik elszabadulnának a város nyüzsgő mindennapjaiból és természetközeli élményben szeretnének részesülni – a modern élet kényelmét élvezve közben.

A mobilházak kiváló minőségű gőz- és diffúziós fóliaszigeteléssel rendelkeznek, melyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a lettországi zord időjárási viszonyoknak. Emellett számos fűtési lehetőséget találni még a házakban, például elektromos fűtőtestet és padlófűtést, valamint fakemencét.

Minden kabin skandináv esztétikával készült, kész és kalibrált fenyőfából, valamint mindegyikük oromtetővel és lucfenyővel borított külső burkolattal rendelkezik, amely tulajdonosa igényei szerint festhető bármeilyen színre.

A My milla nevű, 27 négyzetméteres kabinban egy kis konyha, fürdőszoba és egy hálószoba található, melynek ára 28 750 eurónál (10,5 millió forint) kezdődik. A 15 négyzetméteres My calmus főként irodakánt szolgál, ennek ára 17 950 euró (kb. 6,5 millió forint), míg a My galia egy 9 nm-es szauna, amely 15 950 euróba (5,8 millió forint) kerül. Az ár tartalmazza az alapozást, a ház ipari előkészítését, a szerződéses feltételeken belüli beépítést.