Rihanna a Super Bowl félidei műsorán énekel piros ruhában

Mindenkit ez érdekelt, mi kiderítettük: ennyibe kerül Rihanna órája, amit a Super Bowlon viselt

A 2023-as Super Bowl félidei műsora óta Rihanna népszerűsége ismét az egekbe szökött. Az énekesnő extrém show-t adott a sporteseményen és a megjelenését sem aprózta el. Azóta rengetegen találgattak már, hogy mennyibe kerülhet az akkor viselt karórája.


Rihanna az égben lebegve énekelt piros overálban a Super Bowl halftime show-ján, és így jelentette be, hogy jelenleg második gyermekét várja. Ez már önmagában igen extrémnek bizonyult, de a nézők kiszúrták a karján ékeskedő óráját is, ami csak úgy csillogott a gyémánt berakásoktól.

Azóta rengetegen találgattak már, hogy mégis mennyibe kerülhetett ez a rendkívüli kiegészítő. Szerencsénkre a TikTok-platformjáról ismert "Beszéljünk órákról" profil ezt a kérdést is feldolgozta, így viszonylag hamar információkhoz jutottunk.

Ebből az informatív videóból megtudtuk, hogy Rihanna népszerű órája 44 milliméteres és a Jacob & Co Brilliant Skeleton Northern Lights 101 darabos limitált kiadásának egyike. Ennek a csodaórának az acéltokjában, a csatjában és a koronájában 323 darab apró gyémántot helyeztek el. A listaára pedig 72 ezer dollár, ami nagyjából 26 millió forintnak felel meg.

@beszeljunkorakrol Válasz @szkobiella részére Rihanna órája a Super Bowl Halftime showban egy 44mm-es acéltokos Jacob&Co Brilliant Skeleton Northern Lights 101 darabos limitált kiadásának egyike volt #órák #karóra #halftimeshow #rihanna #superbowl #jacobandco #hírességekórái ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Nyitókép: Getty