Rihanna a 2023-as Super Bowl félidejében

Rihanna újra terhes, és nem is akárhogy jelentette be a hírt

Rihanna nagyjából kilenc hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének, de már a másodikat várja. Terhességéről nem akárhogy értesítette a rajongóit. Ami biztos, hogy senki más nem csinálta volna így a helyében.


Valószínűleg nagyon kevesen számítottak rá, hogy Rihanna és A$AP Rocky második gyermeke ilyen gyorsan érkezik majd. Az első csöppségnek még a nevét sem hozták nyilvánosságra, de az idei Super Bowl-on már mindenki megtudhatta, hogy bizony a világhírű énekes ismét várandós.

Ezt viszont egyáltalán nem verte nagy dobra, szimplán profihoz méltó módon kiállt a színpadra, és minden nézőt elkápráztatott a műsorával. Mindeközben egy vörös ruhát viselt, aminek köszönhetően azonnal látni lehetett, hogy már kismamahasa van. A találgatások persze azonnal elindultak az esemény ideje alatt, de Rihanna egy szót sem szólt a témáról.

Bár gyanúsan sokat simogatta a hasát éneklés közben, a kételyek továbbra is ott motoztak a rajongókban. Végül az énekes képviselői megerősítették a hírt, hogy a párnak ismét gyereke születik majd.

Nyitókép: Getty

Forrás: Vogue