Salma Hayek és lánya

Salma Hayek lánya anyja '97-es ruhájában tűnt fel az idei Oscar-gálán

A 95. Oscar-díjátadón Salma Hayek lányával, a 15 éves Valentinával jelent meg. A színésznő egy egyedi tervezésű Gucci ruhában tündökölt. A lánya ezzel szemben anyja 97-es megjelenését utánozta le, ezzel pedig egy tökéletes visszautalást idézett a vörös szőnyegre.


Az idei Oscar-díjátadó rengeteg különleges, érzelmes pillanatot okozott a nézőknek. A legjobb női főszereplő kategóriában történelmet írtak, a Minden, mindenhol, mindekor című film hatalmas diadalt aratott, a köszönőbeszédek pedig könnyeket csaltak a rajongók és a világsztárok szemébe egyaránt.

A legjobb pillanatokról itt tudsz részleteket olvasni.

Salma Hayek idén a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság című rajzfilm egyik szereplőjeként tűnt fel a díjátadón. Kísérője nem volt más, mint a 15 éves lánya, Valentina. Kettejük együttes megjelenése már önmagában is egy lenyűgöző pillanat volt, viszont ők nem érték be ennyivel. Valentina szemmel láthatóan megörökölte világhírű édesanyja ruhatárának néhány elemét, így azok közül választott estélyit magának.

Salma Hayek

Fotó: Getty

Az idei Oscar pezsgőszínű szőnyegén — melyről itt tudsz részleteket olvasni — a színésznő lánya abban az 1997-es Isaac Mizrahi ruhában tűnt fel, amit Hayek még a Los Angeles-i Fire & Ice bálon viselt. Ezt a csodaszép, cseresznyepiros ruhát egy kis ezüst táskával és egy ugyanilyen színű lánccal egészítette ki — olvashatjuk a PureWow cikkében.

Édesanyja annak idején egy csillogó gyémántlánccal és egy mélyvörös táskával tette teljessé a szettet. Az 56 éves színésznő idén egy egyedi, flitterekkel dekorált Gucci ruhában vonult fel. Később a rendezvény után a sztár és tinédzser lánya otthonról tettek közzé egy Instagram-videót, amiben az „ünneplésük” látható.

A felvételen Hayek a házuk konyhájában van ugyanabban az öltözékben, amiben az Oscar-on is volt, csupán a cipzárt már lehúzták a hátán. Mindeközben éjszakai nassolnivaló után néz és egy szendvicsre esik a választása. Az elegáns ruha és az ilyenfajta étkezés kontrasztját Valentina is megjegyezte, ezzel pedig még humorosabbá varázsolta az összképet.

Nyitókép: Getty