Selena Gomez

Selena Gomez megmutatta nekünk az ősz legtrendibb frizuráját

Épp amikor már kezdtünk azon gondolkodni, hogy ideje lenne-e végre nyugdíjba küldeni a sima bob frizurát, Selena Gomez meggyőz minket, hogy maradjon ez az őszi hajviseletünk.


Az énekesnő mostanában jobbnál jobb szépségápolási megoldásokat kínál, a vörös bársony sminkektől kezdve a rózsabimbós kontyig, és ez a csillogó frizura is ilyen.

Új kinézetét a Rare Impact Fund adománygyűjtő rendezvényen mutatta be október elején Los Angelesben. Ez a frizura nem a klasszikus bob, mert a vállakig ér, inkább hasonlít a lobhoz (long bob, azaz hosszú bob). Angol nevét is hasonló módon kapta, ami nem más, mint a shob (a shoulder, mint váll és a bob keresztezése).

Selena Gomez klasszikus, elegáns frizurát viselt, középen elválasztva, ellenszegülve a népszerű olasz bob trendnek, amely oldalválasztást használ a volumen növelésére. Természetes göndör haját kiegyenesítette, és jelentős mennyiségű fényes spray-t fújt rá a selymes végeredmény érdekében.

Selana Gomez

Fotó: Getty Images

Az énekesnő a füle mögé tűzve is bemutatta a haját az eseményen, kis hajtűkkel megtűzve, így hatalmas, csillogó fülbevalói kerültek a középpontba. Az este folyamán a shobot többféle ruhával párosította.

Az ezüstszínű, padlóig érő ruhától kezdve a lila virágos ruhán át a zebra virágmintás garbós miniruháig, van olyan öltözék, amit Selena ne tudna magára húzni?

Egy dolog azonban állandó maradt: a sima haja, ami bizonyítja, hogy ez a frizura mennyire sokoldalú. Szó szerint mindenhez passzol, így a shob tökéletes frizura őszre (igen, még kalap alá is!).

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images