red and white Nike basketball shoe neon signage

Itt a fényvisszaverős, kristályokkal kirakott Swarovski x Nike kollaboráció​

Kristályokat minden cipőre! Az új kiszemelt a Nike klasszikus modellje, az Air Force 1-es, amiket fekete és fehér színben is meg lehet majd vásárolni, csupa Swarovski-kristállyal kirakva. Az eredmény nagyon szokatlan, de minél tovább nézzük, annál jobban meg akarjuk majd szerezni a gyűjteményünkbe.


A Swarovski és a Nike korábbi együttműködései során láthattunk már hasonló sziluetteket, akkor az Air Max 97-es tornacipőt és a Naomi Osaka nevével fémjelzett surranót látták el ilyen extravagáns dizájnnal.

A cipőkön speciális fényvisszaverő kristályokkal ékesített burkolatot szereltek. Hasonlóan az utakon használt fényvisszaverőkhöz, a sneakeren lévő kövek oda verik vissza a fény sugarait, ahonnan érkeztek. Mindemellett a Nike-hoz méltó kényelmet és minőséget biztosítanak ezek a darabok is – írta a Luxury Launches.

A kristályokat csavarhúzóval el lehet távolítani a lábbeliről, és igazítani is lehet az állásukat, így lehet egyedibbi tenni párjainkat.

A Swarovski jelenlegi, ideiglenes vezérigazgatója kihangsúlyozta, hogy a sportcipőmárkával folytatott kollaborációjuk már öt éve gördülékenyen működik, és időről-időre kívánatos és innovatív termékeket dobnak piacra. Együtt be tudták bizonyítni, hogy a közös munka mindkettő oldalt új magasságokba emeli.

A cipőket december másodikától lehet kapni, egyenként pedig 450 dolláros vételáron kerülnek majd az üzletek polcaira, szóval itthoni árakat figyelve nagyjából 145 ezer Ft-ért szelezhetjük be a luxuslábbelit fekete vagy fehér színben.


Nyitókép: Josh Redd/Unsplash