Női kéz, natúr manikűrrel egy virágot tart

Tavaszi virágos körmök, amik idén divatosak

A tavaszt több okból kifolyólag várjuk rendkívül. Az egyik ilyen dolog a melegebb, és naposabb időjáráson kívül az új szépségtrendek, amik ekkor dübörögnek. Lássuk hát, hogy mely tavaszi virágos körmök lesznek idén divatosak!


Pasztellszínek

Azon kívül, hogy a virágminta minden mennyiségben mehet, a színek a pasztell árnyalatokban lesznek trendik. Festesd körmeidet álmaid csokrává egy a pasztellszínű tavaszi virágcsokorral.

Francia

A virágok persze ez esetben sem elengedhetőek. A klasszikus fehér végű franciával azonban kicsit elegánsabb vonalra terelhetjük ezáltal a körmeinket.

Színes francia

Az előző elegánsabb köröm eggyel bohókásabb, tavaszibb verziója a színes végű francia. Engedd szabadjára a fantáziádat és válassz akár más színt a francia végnek. Egyre ügyelj csak: a virágok hasonló színben pompázzanak.

Natúr

Ha abszolút minimalista vonalon mozogsz, akkor ez a manikűr neked lett kitalálva. Nagyon aranyos, minimalista, elegáns és mégis maximálisan tavaszi.

Extravagáns

Ha tavasszal sem szeretnéd elhagyni a sötétebb árnyalatokat, nem is kell: válassz egy sötétebb, de tavaszi színt a francia végnek. A fekete retro virág minta és egy két strasszkő igazán vagánnyá teszi a körmeidet a tavaszi időszakra is.

Nyitókép: Shutterstock