white Mercedes-Benz vehicle

Lenyűgözően stílusosra álmodta újra a Tiffany a Mercedes G-osztályú terepjáróját

A Tiffany & Co. ékszergyártó ikonikus dizájnjával készült el egy G-osztályú Mercedes Brabus terepjáró, melyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari influenszere bontott ki új videójában, és be is mutatta a követőtáborának új járgányát.


Alex Hirschi, azaz Supercar Blondie az új videójában egy — szintén méregdrága — Rolls-Royce-szal érkezett a hatalmas Tiffany-dobozhoz. Gyűjteményének új darabját feltúrbózták, és a Tiffany világszinten híres dizájnjával látták el.

A terepjáró kívülről gyönyörű bronzmetál fényezést kapott, amit Tiffany-kék részletekkel láttak el. A testre szabott kocsi új sportkipufogórendszert, hátul szénszálas pótkerékfedelet, valamint LED-es kiegészítő lámpákat kapott. A bemutatóvideóban Alex még a motorháztetőt is felnyitotta, ahol a motort sajnos egy műanyag borítás takarta, viszont elmondta, hogy egy frissítésnek köszönhetően új szerzeménye 800 lóerőt tud kihozni magából.

Íme, a leleplezés:

A különleges darab fénypontja az a belső dizájn, ami egy egyedi, Tiffany-kék árnyalatot kapott. Ez a szín nagyon népszerű a sportautó-rajongók körében, és egyre több híresség kéri ezt a színvilágot saját kocsijába.

Korábban is lehetett már látni Tiffany-ihletésű kocsit: először egy átalakított Bugatti Veyront, ami a népszerű amerikai videós, Jeffree Star tulajdonában van. A sorban egy McLaren Senna következett, ami szintén ebben az árnyalatban készült.


Nyitókép: Bechir Kaddech/Unsplash
Forrás:
Luxurylaunches