Körmök és körülötte körmös kiegészítők

Ezek a legtrendibb nőnapi körmök

Holnap, azaz március 8-án kerül sor a nemzetközi nőnap ünnepére. Ezen a napon a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak fontosságát ünnepeljük. Miért ne tehetnénk ezt trendi nőnapi körmökben?


A nemzetközi nőnapot 1917 óta minden év március 8-án tartjuk, melyet az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. Nőként fontos, hogy ezen a napon felelevenítsük a nők évszázados küzdelmét, melyet az egyenlő jogokért és lehetőségekért vívtak. Tehetjük mindezt extrém női manikűrrel is, melyek közül összeválogattuk a legjobbakat.

Extrém

Elsőre ez a manikűr extrémnek tűnhet, azonban jobban megnézve rájöhetünk, hogy ez egyértelműen a női sokszínűséget takarja. A női mell az anyaságot, az érzékenységet és a bujaságot is magába foglalja. És úgy tökéletes, ahogy van.

Művészi

Ha kevésbé érezzük magunkat bátornak, de szeretnénk ezen a napon mindenképp a körmeinkkel támogatni nőtársainkat, akkor egy remek választás lehet ez a női arcformákkal díszített manikűr. A női sokszínűség és egyenjogúság itt is megjelenik.

Francia

Ha kevésbé feltűnően, de mi is szeretnénk a nőnap jeleit viselni a körmeinken, akkor ez a választás tökéletes lehet. A piros végű francia örök klasszikus választás és egy szép női arccal és egy aranyos rózsával extrázhatjuk.