A Ghost és Laura Bailey közös kollekciójának egyik darabja

Vásárolj be nyárra: a Ghost vintage hangulatú darabokkal erősít

A Ghost bemutatta legújabb kapszulakollekcióját, melynek darabjait a Notting Hill-i modell, fotós és szerkesztő, Laura Bailey állította össze. Fő irányvonalként a nyári vintage hangulatot próbálták megragadni, az eredmények pedig magukért beszélnek.


A kollekció minden részéből sugároznak az angol márka szokásos stílusjegyei, emellett pedig egy vintage, bolondos, mégis egy kis retró hangulatot szerettek volna nyújtani az eladásra kínált darabokkal. Baley ötletei tökéletesen előidézték a ruháknak az eltervezett hatást.

A legdivatosabb darabok közé tartozik a romantikus filmjeleneteket idéző, pipacs és rózsa mintákkal ellátott tearuha, valamint az Izzy nevet viselő egyberuha, melynek fehér szalaggal díszített gallért készítettek, mellette pedig a Lucy tartogat meglepetéseket, hiszen egy elegáns, élénkfehér kreálmányról van szó.

„A Ghost számomra egy ikonikus brit stílust és érzékiséget idéz. Könnyű, folyékony formák és modern romantika. Mezítláb a napon vagy rétegesen az elemek ellen, a Ghost ruhák időtlen és kedvelt elemei a ruhatáramnak, és az idei szezonban a klasszikus vajszínű szatén szliptől a tengerész tengerészruha Izzy-ig a szerkesztésem és a kampányom megtestesíti a végtelen nyári hangulatot, amit imádok”

— mondta Baley a megjelent kollekcióról és az együttműködésről.

Az összeállítás részeit már bárki beszerezheti, az árak pedig 129 font és 149 font között — tehát valahol 59 és 68 ezer forint között — mozognak.