Lucien Laviscount és Lily Collins az Emily Párizsban című sorozat 4. évadában

Emily már nem csak Párizsban nem tudja, kivel akar lenni

Kijött a negyedik évad előzetese.

Már tényleg nem kell sokat várnunk, augusztus 15-én jelenik meg az Emily Párizsban 4. évadának első részlete a Netflixen, a további epizódok pedig szeptember 12-től lesznek láthatók.

Mozgalmas fináléval zárult a 3. évad, így a rajongók sok kérdésre várják régóta a válaszokat: Emily és Gabriel végre összejönnek, vagy a nő újra Alfie-val fog járni? Ezt csak az idő fogja eldönteni, de úgy tűnik, minden lehetséges, hiszen Gabriel (Lucas Bravo) és Alfie (Lucien Laviscount) is visszatér a negyedik évadban.

Sokáig bizonytalan volt, hogy Alfie szerepel-e a az új részekben, mivel a harmadik évad végén szakított Emilyvel, az őt alakító Lucien Laviscount egy korábbi interjúban elárulta, hogy visszatér a sorozatba, melynek új részei „szívszorítónak” ígérkezik szeretett karaktere számára elmondása szerint.

„[Alfie] elindul azon az úton, hogy felfedezze, ki is ő valójában, és választ kap néhány igazi igazságra, ami egy kicsit szívszorító”

– magyarázta a színész a folytatásról, amelyről hozzátette, hogy „egy kicsit több romantikára” számíthatunk majd.

„Szerintem ez egy szórakoztató évad lesz. Sokkal szórakoztatóbb és sokkal érzelmesebb. Ebben az évadban kevesebb ütést tartogatnak, a dolgok tényleg kiteregetésre kerülnek."