Emily Párizsban, jelenetkép

Lily Collins elejtett egy fontos nyomot az Emily Párizsban 4. évada kapcsán

Az Emily Párizsban negyedik évada már hivatalosan is készül, és mivel a harmadik évad fináléja sok kérdést felvetett, már alig várjuk a folytatást.


Vajon Emily végre összejön Gabriellel? Vajon ő és Camille szülők lesznek? Vajon Mindy részt vesz majd az Eurovízión, és végre újra összejön Benoit-val? És vajon Alfie (Lucien Laviscount) visszatér?

A szuperrajongók nem tétlenkednek: folyamatosan nyomoznak a jelek után, amelyekből megjósolhatják a negyedik évad lehetséges cselekményeit.

Az egyik ilyen elmélet nemrég terjedt el, miután Lily Collins (azaz Emily) Tokióból posztolt az Instagramra, és egyből felmerült, hogy a negyedik évad egy részét talán Japánban forgatják.

A szóban forgó posztban Collins a tokiói égbolt előtt pózol a Tokyo Towerrel.

Throwback, hogy egy kis Párizst találjunk Japánban. Emily Tokióban...

− írta a képhez, az izgatott rajongók pedig nem győztek kommentelni.

Jó lenne látni Emily kalandjait Tokióban

− posztolta az egyik követő.

Szóval, az Emily Párizsban negyedik évadában vajon Tokióba is ellátogatunk majd? Idő kérdése, hogy megtudjuk, de elég valószínűnek tűnik. Különösen annak fényében, hogy a Netflix-sorozat a hírek szerint ebben az évadban változtatja a helyszíneket, és az évad egy részét állítólag az olaszországi Rómában forgatják majd.

Bár Emily szíve mindig hű marad Párizshoz, az élete ebben az évadban váratlan fordulatokat vesz. Ne lepődjetek meg, ha egy római nyaraláson találjátok őt

− magyarázta Lily Collins a Netflix 2023 TUDUM rendezvényén.

Jelenleg még nincs hivatalos megjelenési dátuma a 4. évadnak, de úgy tudni, hogy valamikor 2024 telén fog debütálni.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia