Az Eufória bemutatóján készült stábfotó

Egy rugóra járt a sztárok agya – ezek voltak az elmúlt hét legjobb szettjei a vörös szőnyegen

Az előző héten zajlott többek között az Eufória új évadának bemutatója, amire a legtöbb színész és sztár a lehető legjobban kicsípte magát, ahogy az alkalomhoz illett. A közönségnek feltűnt, hogy az utóbbi időben a legtöbb híresség fekete estélyit viselt, ezzel is visszaidézve a 90-es évek trendjének hangulatát. Természetesen mindegyik szettben volt valami extra, szóval nézzük is meg, mik voltak a múlt hét legjobb outfitjei.


Zendaya

A fiatal színésznő már rengeteg vörös szőnyegen vonult világsztárokkal elképesztő tehetségének köszönhetően, öltözetével pedig mindig meghökkenti követőit. A Pókember-filmek bemutatóin például mindig egy-egy karakter kinézetéhez igazította estélyijét.

A népszerű sorozat, az Eufória premierjén —amelyben főszerepet játszik — egy fekete-fehér csíkos, vintage Valentino ruhát vett fel, ami egészen a szőnyegig ért.

Alexa Demie

Szinén az Eufória második évadának a premierjén vett részt, amire egy Balenciaga estélyit vett fel. Modern koncepciót ragadott meg szettjével, ugyanis fekete flitterekkel volt kirakva a ruha, lábain pedig egy combközépig tartó kivágással csempésztek merészséget az összképbe.

Maude Apatow

A híres vígjátékrendező, Judd Apatow (40 éves szűz, Felkoppintva, 40 és annyi) lánya, Maude az eddig említett színésznőkhöz csatlakozva mutatta meg csodálatos ruháját a bemutatón. Maude Apatow egy merész, kristályokkal kirakott Saint Laurent koktélruhába bújt, amivel egy kicsit meghökkentette a nézőket, viszont végig megtartotta kihívó eleganciáját.

Penélope Cruz

Az Oscar-díjas spanyol színésznő legutóbb James Corden esti tévéműsorában szerepelt, ahova egy gyönyörű, fehér Chanel ruhát választott, hozzáillő magassarkúval.

Sabrina Carpenter

Az énekesnő a The Tonight Show vendége volt január 4-én. Szettjének egy minimalista Helmut Lang kötött ruhát választott, valamint egy Wolford harisnyanadrágot, ez a két darab pedig egy nyerő kombinációt eredményezett. Mindezt egy toronymagas, lakkbőr platformos cipővel hangsúlyozta ki.

Sophie Bush

A CBS Good Morning című adásában egy teljesen fehér szmokingszettet viselt, amit Dorothee Schumacher tervezett. Hozzáillő kiegészítőkkel tette még csillogóbbá az összképet, a végeredmény pedig egyszerű, de mégis elragadó.