Jennifer Aniston a vörös szőnyegen ezüst ruhában

Pillants be Jennifer Aniston 21 millió dolláros házába!

A Jóbarátok gyönyörű színésznője, Jennifer Aniston egy lenyűgöző, 21 millió dolláros Bel Air-i kúria tulajdonosa, mely 8500 négyzetméteren terül el, pazar kilátással és ízléses belső dekorral, melyet Aniston maga rendezett be.


Bel Air Los Angeles nyugati részén található lakónegyed, ahonnan a kilátás egyszerűen ámulatba ejtő. Jennifer Aniston nem is olyan rég a 41,8 millió Instagram-követőjének apró kis betekintést engedett a 21 millió dolláros ingatlanjába.

A színésznő a Gyagyás gyilkosság 2 premierjére készült, és az ezüstszínű Versace miniruháját a „kastélya” teraszán mutatta meg. Bár a sztár már több mint egy évtizede él a házban, ritkán enged ilyen betekintést az embereknek az otthonába.

A színésznő 2011-ben vásárolta meg az ingatant, és az Architectural Digest szerint aktívan részt vett a ház kinézetének és hangulatának kialakításában. Az antik paravánoktól és a plüss kanapéktól kezdve Aniston egy álomszép helyet hozott létre, ahol a lehető legkényelmesebben és legelegánsabban lehet vendégül látni a barátokat, a családot.

Nézzük meg kicsit közelebbről

A villát az építész A. Quincy Jones tervezte, és 1965-ben készült el. A 8500 négyzetméteres otthont 2011-ben vásárolta meg Aniston, melyben négy hálószoba, hat fürdőszoba, borospince, medence és vendégház található.

A rajongóknak márciusban adott betekintésben látható volt a lenyűgöző kilátás a házból és a dombos hátsó udvarból. Aniston elmondta, hogy keményen dolgozott azon, hogy a házból bárhová kinézve pazar kilátás táruljon elé. A kertben korábban egy domboldalon fekvő szőlőültetvény volt, amelyet teraszokká, kültéri szobákká és ázsiai ihletésű zsebkertekké alakítottak át.

Aniston bevallotta a Luxurylaunches magazinjának, hogy fontos volt neki a luxus, de ragaszkodott a kényelemhez is. Még 2020-ban a SAG Awards után bepillantást engedett rajongóinak a fürdőszobájába. Az alacsonyan fekvő, négyzet alakú márványkádat egy padlótól a mennyezetig érő tolóajtó veszi körül, amely teljesen kinyitható.

Aniston köztudottan inkább otthonülő típus, ezért a házát a személyisége képére rendezte be. Az ízlése is ezt tükrözi, és látszik, hogy főként a kényelmet helyezte előtérbe. A fa iránti szeretete a nappalijában is megmutatkozik, ahol fapadló, fából készült szekrény és fából készült, bekeretezett képek vannak.