Lelki társakról készített illusztráció

5 jel, hogy a pároddal már előző életetekben is ismertétek egymást

Érezted már azt, mintha ezer éve ismernél valakit, pedig csak egyszer találkoztatok? Ez azt jelentheti, hogy egy előző életetekben már rátaláltatok egymásra. Alábbi cikkünkbe összeírtunk néhány jelet, melyek mély lelki kötelékre utalhatnak közted és a párod között.


1. Azonnal ismerősnek érzel valakit az első pillanattól

Attól függetlenül, hogy ebben az életben még nem találkoztatok, a lelkeitek már lehet keresztezték egymás útját valamikor. Biztosan volt már olyan érzésed, mintha már régóta ismernél valaki olyat, akivel csak nemrég kezdtél el beszélni. Ez egy egyértelmű jele lehet annak, hogy korábban, egy másik életben már voltatok együtt.

2. Erős reakciók egymástól

A lelkek már a születés előtt egyfajta szerződést kötnek. Ennek értelme, hogy a későbbi években, a találkozástól kezdve valamilyen fontos leckét tanuljanak egymástól. Éppen ezért van az, hogy bizonyos emberek sokkal intenzívebb érzelmi reakciókat váltanak ki a másik félből. Például veszekedés esetén hevesebbek a viták, ugyanakkor a szerelem is sokkal égetőbb, mint mások esetében.

3. Mély kötődés

Ha már az ismerkedés elején nagyon nagy kötődés alakul ki, akkor az azért lehet, mert a lelkeitek hosszú, közös múltra tekintenek vissza. Ezek az elrendelt találkozások mindig szoros kapcsolatokat eredményeznek. Olyan is előfordulhat, hogy az első beszélgetések során heves vita alakul ki, ami nagy veszekedésekre utal az előző életetekben.

4. Lehetetlen az elválás

Egy szerelmes\u00e1r s\u00e9t\u00e1l a tengerparton

Fotó: Shutterstock

Az ilyen kapcsolatok esetén az elválás szinte teljesen lehetetlennek érződik. Ha szakításra is kerül a sor, az sosem hosszútávú, ugyanis mintha valami kozmikus erő folyton visszasodorna titeket egymáshoz. Ez megnyilvánulhat akár rivalizálásként is, amely az időtök és energiátok nagy részét felemészti, mintha mindketten annak a rabjai lennétek. Másik opció az elhúzódó válás is, aminek már se az elejét, sem a végét nem látjátok, de legbelül nem is akartok elszakadni igazán.

5. Az idő megszűnik

Azok a kapcsolatok, melyekben a lelkek már egy előző életben összefonódtak olyan mélyek, hogy gyakran mintha megszűnne az idő az együtt töltött idő során. A felek számára kizárólag a másik létezik, a világegyetem egésze pedig halványabbnak tűnik. Akkor nincsenek gondok vagy teendők, amik fontosak lennének.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: StyleCaster