Károly és Kamilla

„Már a csillagokban is meg volt írva" − asztrológusok jellemezték a királyi párokat

A királyi családról kétségkívül talán a legtöbbet beszélnek az emberek, a legtöbbet tárgyalt részek pedig azok, amelyek a palota ajtajai mögött zajlanak − nevezetesen a királyi kapcsolatok.


Most asztrológusok vették górcső alá a királyi párok csillagjegyeit, összegzésükből kiderül, hogy a Mountbatten-Windsorson belül melyek a leginkább kompatibilis párok − írja a Marie Claire.

​Az asztrológia alapján leginkább összeillő királyi párok

  • Károly király (Skorpió) és Kamilla királyné (Rák) − 94%-os kompatibilitás.
  • Károly király (Skorpió) és Diana hercegné (Rák) − 94%-os kompatibilitás.
  • Vilmos herceg (Rák) és Katalin Middleton (Bak) − 83%-os kompatibilitás.
  • Beatrice hercegnő (Oroszlán) és Edoardo Mapelli Mozzi (Skorpió) − 58%-os kompatibilitás.
  • Edward herceg (Halak) és Sophie Rhys-Jones (Vízöntő) − 45%-os kompatibilitás.
  • Eugenie hercegnő (Kos) és Jack Brooksbank (Bika) − 38%-os kompatibilitás.
  • Anna hercegnő (Oroszlán) és Timothy Laurence (Halak) − 38%-os kompatibilitás.
  • Harry herceg (Szűz) és Meghan Markle (Oroszlán) − 35%-os kompatibilitás.
  • Erzsébet királynő (Bika) és Fülöp herceg (Ikrek) − 33%-os kompatibilitás.

​Károly király és Kamilla

Károly király végzett az élen, Kamilla Parker Bowles-szal és Diana Spencerrel kötött házassága vezeti az összes királyi pár kompatibilitási rangsorát. Mindkét nő a Rák csillagjegyben született, ami Károly király Skorpió jegyével párosítva jó párt alkot.

Míg a Rákok és a Skorpiók gyakran rokon lelkek, Károly király is Oroszlán felmenő jegyű, ami erős elmét és irányérzéket ad neki, és ez nagy ellentétben áll Diana Nyilas felmenő jegyével. Diana szabad szellemű természete és kockázatvállalási képessége volt az, ami nem igazán illett össze Károly kevésbé rugalmas Skorpió jegyeivel.

Károly és Kamilla nagyon gyorsan összekapcsolódtak, miután találkoztak, ahogy a Skorpiók és a Rákok gyakran teszik. Károlynak a skorpió jegy masszív akaraterőt ad, képes szembenézni az élet nehézségeivel, a Rákok pedig nagyon türelmesek.

​Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceg \u00e9s Katalin hercegn\u00e9

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Vilmos és Katalin egy másik, csillagjegyeik alapján kiválóan összeillő pár: a Rák-Bak párosuk 83%-os kompatibilitási értéket jelent.

Vilmos herceg édesanyjához hasonlóan ízig-vérig Rák, és a Bak jegyű Katalinnal kötött házassága még inkább bizonyítja, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Miközben a jegyek ellentétesek, a víz és a föld elem párosítása a nagy elszántság és a kölcsönös tisztelet kettőse.

A zárkózottabb és hagyománytisztelőbb Vilmost azonnal vonzotta Katalin magabiztos, mégis földhözragadt szelleme. Katalin biztonságot és stabilitást hoz az érzékeny Vilmosnak, és mindkét csillagjegy vadul hűséges. A Rákok és a Bakok is nagyon családcentrikusak, de képesek a nagyobb képet látni.

​Harry herceg és Meghan Markle

Harry és Meghan Markle nem szerepeltek olyan magasan a csillagjegyek szerinti kompatibilitás szempontjából: a Szűz-Oroszlán párosuk mindössze 35%-os kompatibilitási értéket kapott. A Oroszlánok szenvedélyesek és tüzesek, míg a Szűzek nyugodtabbak és higgadtabbak. E két jegy jellemzően nehezen találja meg a közös hangot, mivel az Oroszlán extrovertált és domináns oldala meghökkentheti a félénk Szüzet.

Harry születési horoszkópjának nagy része azonban földjegyekből áll, ami előtérbe helyezi erős akaratú természetét és szabadáságvágyát, így egyesül a szabad szellemű Meghannal. Meghan társaságkedvelő, élénk és kiegyensúlyozott, míg Harry nagyon koncentrált és intelligens − ez egyfajta jin-jang energiát kölcsönöz a párosnak.

Nyitókép: Rob Jefferies/Getty Images