Katalin hercegné és Lajos herceg

Különleges kép készült Lajos hercegről születésnapja alkalmából: egy talicskában mosolyog

A Buckingham-palota két imádnivaló új képet osztott meg a herceg ötödik születésnapja alkalmából.


Az idei portrékhoz Lajost a hónap elején fotózták le Windsorban, miközben édesanyjával, Katalin hercegnével játszott.

Bár már hagyománnyá vált, hogy Katalin örökíti meg gyermekei születésnapi fotóit, az új képeket Millie Pilkington készítette, mivel a hercegné éppen azzal volt elfoglalva, hogy a legkisebb fiát tolja egy talicskában.

A fotókon Lajos egy kék pulóvert visel, piros és bézs színű argyle díszítéssel, amelyet egy kék kockás galléros ing és egy kék rövidnadrág egészít ki. Katalin egy fehér-fekete csíkos pulóverben látható.

Lajos tavalyi, negyedik születésnapi portréit az édesanyja készítette, miközben a tengerparton játszott. A kisgyerek a képeken feltűnően hasonlított édesapjára, Vilmos hercegre, galléros ingével, szürke pulóverével és kék rövidnadrágjával.

Tegnap a királyi család egy meghitt portréval emlékezett meg a néhai Erzsébet királynőről, amelyet Katalin készített. A fotó tavaly nyáron készült a Balmoral kastélyban: a néhai uralkodót unokái és dédunokái körében látjuk, köztük van Lajos és testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő is.

Továbbá Lady Louise Windsor, James, Savannah Phillips, Isla Phillips, Lena Tindall, Mia Tindall és Lucas Philip Tindall is szerepel a fotón.

Nyitókép: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

(Harper's Bazaar)