A cambridge-i hercegi család

György herceg kísértetiesen hasonlít Dianára egy eddig nem látott fotón​

Kate Middleton és Vilmos herceg legidősebb gyermekében úgy fest, az atyai gének uralkodnak, a rajongók ugyanis kiszúrták, mekkora hasonlóság van apa és fia között, valamint hogy mennyire emlékeztet néhai nagymamájára, Diana hercegnére.


György herceg nemrég egy rögbimeccsen vett részt szüleivel, ahol a játék ideje alatt több fotó is készült róluk. A képekről a rajongók nem tudták levenni a szemüket, ugyanis a királyi család egyik legfiatalabb tagja úgy tűnik, megszólalásig emlékeztet Diana hercegnére.

György herceget és szüleit a Twickenham Stadiumban láthatta legutoljára a közönség, ahol felfedezték az elképesztő hasonlóságot. A rajongók természetesen egy összevágott képet is készítettek, melyen minden eddiginél jobban szembetűnnek a közös vonások.

„A Spencer-gének most erősebbek György hercegnél. Ő az apja mini énje, és ez azt jelenti, hogy ő is úgy néz ki, mint néhai nagymamája, Diana!"

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

A lelkes rögbirajongó György herceg maga is szeret sportolni, hiszen az iskolájában —a Thomas's Battersea-ben — tanítják neki ezt a játékot és nagyon élvezi. A testvérek között nem ő az egyetlen, aki emlékeztet mindenki kedvenc hercegnéjére, ez pedig egy 2020-as fotósorozaton is jól látszik, melyen a cambridge-i gyermekek szerepelnek apjukkal.


Nyitókép: Instagram/dukeandduchessofcambridge