Royal Caribbean

274 nap alatt mind a 7 kontinensre el​juthatunk ezen a hajóúton

A Royal Caribbean's Ultimate World Cruise 2023-tól kezdődően 65 ország 150 úti céljára viszi el az utazókat.

Nemrég jelentette be a Royal Caribbean International új, világkörüli hajóútját, amely 274 nap alatt mind a hét kontinensre elviszi az utasokat. A világ eddigi legtávolabbi körútján az utasok 65 ország 150 úti célját tekinthetik meg, köztük a világ 11 nagy csodáját, a Tádzs Mahaltól a Macchu Pichuig, írja a Robb Report.

A magával ragadó élmény 2023. december 10-én indul Miamiból, és 2024. szeptember 10-én tér vissza.

A Royal Caribbean több mint ötven éve szeli a vizet, több mint 270 úti céllal a 7 kontinens 72 országában. Ez az új globális útiterv egy további kontinens – az Antarktisz – és további 57 olyan úti cél meglátogatását tartalmazza, melyek kizárólag a Royal Caribbean útvonalán szerepelnek. Ezek közé tartozik a marokkói Casablanca, a grönlandi Qaqortoq és a japán Shimizu.

Eközben olyan népszerű helyeket is láthatunk, mint a Földközi-tenger és a Karib-térség, Róma, Rió vagy Tokióig vagy megismerhetjük Norvégia fjordjait, Polinézia strandjait és a Nagy Korallzátonyt. Emellett a gízai nagy piramis, Petra ősi városa, a Kínai Nagy Fal és az Artemisz-templom, valamint más nevezetes helyszínek látogatása lehetőséget ad az utasoknak, hogy felfedezzék a különböző kultúrákat és gyönyörködjenek az ikonikus kilátásban.

„Most minden eddiginél jobban elszánták magukat az emberek, hogy beutazzák a világot és bepótolják az elvesztegetett időt. A Royal Caribbean arra törekszik, ezt valósággá teszi a tökéletes nyaralással, amely szeretettel várja a kalandra és felfedezésre vágyókat, hogy kóstolhassanak, táncolhassanak és álmodhassanak velünk szerte a világon. Azoknak az utazóknak, akik megkérdezik maguktól, merre menjenek tovább, a válaszunk: mindenhova"

– olvasható Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatójának közleményében.

Az ócenánjáró is rendkívüli szolgáltatást tervez az elejétől a végéig a nem mindennapi kalandhoz. Első osztályra szóló repülőjegyek és ötcsillagos szállodák állnak a vendégek rendelkezésére a vízreszállás előtt. A 13 emeletes hajó fedélzetén a vendégek kényelmes kabinokban utazhatnak, amelyek az ablak nélküli szobáktól az erkélyes és a nagyobb lakosztályokig terjednek. Ráadásul mindegyikhez 24 órás szobaszerviz, luxus italcsomag, Wi-Fi és mosodai szolgáltatás tartozik.