stranger things hotelszoba

Hátborzongatóan valóságosra sikerült ez a Stranger Things hotellakosztály

Nagyon várod már a Stranger Things új évadának májusi premierjét? Ebben az amerikai hotellakosztályban stílusosan darálhatod le az első részeket, ugyanis egy az egyben leképezték a Byersek otthonát.


Az egész világ a körmeit rágja, hogy mi történik az új, 4. Stranger Things-évadban. A gyerekek megnőttek, de a veszély nem lett kisebb, az Upside Down szó szerint felfordítja kedvenc hőseink életét. Addig is, aki már nem fér a bőrébe, és újra meg újra ledarálta a régi részeket, vessen egy pillantást erre a hotellakosztályra!

Amerikában az Indiana állambeli Bloomington a Graduate hotellánc helyi szállodája agyik tágas lakosztályát a rajongóknak szentelte, és egy az egyben leképezte a Byers család kissé hátborzongató nappaliját. Na persze nem a békeidők unalmas tévészobáját, hanem az események után égősorokkal ellátott, rajzokkal kidekorált, felforgatott helyiségét, ahonnan már csak Winona Ryder hiányzik, hogy hisztérikusan a fia nevét kiabálja, hogy "Will, ott vagy?".

És még ennél is tovább mentek: berendezték Eleven kedves kis fészkét, ahol Mike Wheeler a család alagsorában bújtatta, és ahol a fiúk hosszú órákon át Dungeons and Dragonst szoktak játszani. Eleven helyére pedig még a kedvenc, Eggo márkájú gofriját is bekészítették. Megijedni azért nem kell: rendes ágy is van a szobában, szóval senkinek nem kell ezen a kis búvóhelyen aludnia majd.

stranger things lakosztaly

Fotó: Graduate Hotels

A részletességre törekedtek a berendezők, így nem öt perc lesz felfedezni a lakosztályt, a látványos elemek mellett rengeteg apró utalást rejtettek még el a szobában, amiket élvezet lesz keresgetni, akárcsak egy húsvéti tojáskeresés.

A hotelben egy éjszaka 329 dollárról indul, de az már most biztos, hogy óriási népszerűségnek fog örvendeni, és az innen posztolt képek elárasztják majd az Instagramot.

Addig is, itt az új évad trailere, a premier pedig május 27-én érkezik:

Nyitókép: Graduate Hotels