A The Rock az Oscar-díjátadón

Megéri a hype-ot a The Rock kókuszos-banános palacsinta receptje?

Dwayne "The Rock" Johnson igen ismert színészi alakításairól, pankrátori múltjáról és a hegyomlás testalkatáról. 2021-ben pedig felrobbantotta az internetet a kókuszos-banános palacsinta receptjével, amit azóta is imád az internet népe. De vajon tényleg megéri a hype-ot?


Szerencsére a Pure Wow magazinja kipróbálta a receptet, hogy hiteles véleményt alkothasson a The Rock palacsintájáról. A magazin a saját YouTube-csatornájára is feltöltötte a reggeli elkészítését, így nekünk már nagyon könnyű dolgunk lesz.

A színész egyébként a fenti Instagram-videójában elárulta, hogy a receptet valójában a séfjük, Janette Puttie Clark készítette el.

A recept elkészítéséhez kókuszvízre, kókusztejre, kókuszolajra, kókuszreszelékre, valamint banánra lesz szükségünk.

A többi hozzávaló a palacsintákhoz használt szokásos alapanyagok, mint a liszt, a cukor és a tojás. Tehát valószínűleg a recept legtöbb alapanyaga már megtalálható otthon. A The Rock azt javasolja, hogy a végén egy kis tiszta juharsziruppal vagy mogyoróvajjal öntsük le a palacsintákat.

A válasz pedig egyszerű: igen, abszolút megéri a hype-ot ez a palacsinta recept. Isteni finom és könnyen átalakítható diétás formára is, ha úgy kívánjuk.

Nyitókép: Getty