Chivas whiskey logó

Polcokra került a Chivas és a Balmain kollaborációja

A legendás whisky, a Chivas Regal és a divatóriás, a Balmain közös vállalkozása az év elején kezdődött, most pedig kikerült a projekt második eleme. A whiskey kedvelők gyűjteményében előkelő helyet fog elfoglalni.A Balmain egy francia luxusdivatház, amit 1945-ben alapított Pierre Balmain. A ChivasRegal pedig a stílusos whiskyfogyasztáa egyik úttörője. Az 1786 óta üzemelő vállalat a legelegánsabb skót whiskymárkák egyike. De vajon hogy találkozik ez a két világ?

Közös munkájuk során ötvözik azt, amit egyesével is képviselnek. A Chivas gazdagsága és elhivatottsága az úriemberes italfogyasztás mellett találkozik a Balmain párizsi divatjával és progresszív látásmódjával – így született meg közös italuk. A palack küllemében a divatház nemrégiben kiadott kollekciójába illeszkedik, amelyhez természetesen a Chivastól megszokott magas minőségű ital párosul.

„Valahányszor felvettem ezt a szemet gyönyörködtető darabot a gyűjteményemből, lázadó és befogadó Balmain Hadseregünk kihívó szellemének merész szimbólumaként láttam – ez a merész hozzáállás, amelyet Chivas és Balmain egyaránt ünnepel.

— mondta Olivier Rousteing divattervező a Hypebeast cikkében.


Nyitókép: Unsplash/Akram Huseyn