Ami belül van, jelenetkép

6 film- és sorozatújdonság a hétvégére, amiben nem fogsz csalódni

Csak azért, mert egy fim vagy sorozat trendi vagy szerepel a Netflix legnézettebb műsorainak listáján, még nem jelenti azt, hogy neked is érdemes megnézni. De akkor hogyan válassz a kínálatból? Ne aggódj, segítünk!


Mi most átfésültük a káoszt, hogy megtaláljuk azokat a műsorokat és filmeket, amelyekre tényleg érdemes időt szánnod. Akár a sorozatokat, akár a filmeket szereted, ezekkel nem lősz mellé. Mutatjuk a hét legjobbjait!

​1. Apák gyöngye

Ha Michael Keaton és Mila Kunis szereplése nem elég indok arra, hogy megnézd ezt a vígjátékot, ígérjük, a cselekményben sem fogsz csalódni. Egy apáról szól, aki felnőtt lányától kér segítséget az ikrek nevelésében, miután második felesége elhagyja őt. Ez egy szívhez szóló és kedves életrajzi film, Mila Kunis pedig különösen nagyszerű alakítást nyújt benne. Irány a mozi!

​2. Direkt terápia

A Direkt terápia hivatalosan is visszatér a 2. évaddal. Ez az évad ott folytatódik, ahol az első abbamaradt, és rengeteg drámával kell megküzdenie Jason Segel Jimmy Lairdjének, Jessica Williams Gaby Evansének és Heidi Gardner Grace-ének.

​3. Az igazság ára

Az igazság ára visszatér a harmadik évaddal. Mickey (Manuel Garcia-Rulfo) az igazságszolgáltatásért küzd, miután barátját, „Glory Days”-t (Fiona Rene), aki az első évadban segített neki a Menendez-ügyben, holtan találják.

Szerencsére ez az évad nincs kettéosztva, így nem kell várni, hogy megtudjuk, mi lesz a vége: a 10 epizód máris streamelhető.

​4. Sweet Bobby: catfishing, avagy egy online szerelmi átverés története

A film Kirat Assi, egy sikeres nyugat-londoni marketinges és rádiós műsorvezető történetét meséli el, aki virtuális barátságot köt Bobbyval, unokatestvére volt barátjának jóképű idősebb testvérével, miközben mindketten kapcsolatban élnek. A dolgok azonban drámai fordulatot vesznek, amikor a lány Bobby feleségétől megtudja, hogy a férfit lelőtték, és egy kenyai kórházba szállították.

​5. Riválisok

A RiválisokDame Jilly Cooper szeretett regénye alapján készül. A nyolc epizódból álló sorozat, amely a Rutshire-krónikák része, az 1980-as évek Angliájában játszódik, és mélyen belemerül a független televíziózás csillogó, gyilkos világába. Romantikus összefonódások, hatalmi harcok és rengeteg szellemesség − mindez a társadalmi elit mesés világában.

​6. Ami belül van

Egy baráti társaság egy vidám esküvő előtti bulira készül, de a dolgok vad fordulatot vesznek, amikor az egyik elhidegült barátjuk is megjelenik, mégpedig egy titokzatos játékkal. Ami ünneplésnek indul, gyorsan egzisztenciális rémálommá válik, és rejtett titkokat, vágyakat és sérelmeket tár fel.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Netflix