Elon Musk

Zajlik az élet Elon Musknál: zaklatási ügy, Amber Heard, válóper

A híres vállalkozó válópere közben kezdett randevúzni Amber Hearddel, ugyanabban az időben pedig egy szexuális zaklatás vádlottja is lett. Magánélete mellett az üzletben is támadhattak nehézségei, melyek összességétől már sokaknak kihullt volna a haja.


Egy közzétett vizsgálat szerint 2016 végén a Tesla és a SpaceX vállalatok alapítója szexuálisan zaklatott egy légiutas-kísérőt. A nő elmondása szerint az üzletember megérintette őt, megmutatta a nemiszervét, valamint anyagi javakkal is kínálta szexuális együttlétért cserébe. A dokumentumok és interjúk szerint a repülőgép dolgozója visszautasította Muskot.

Ugyan ebben az évben a válópere tartott. Talulah Riley színésznővel először 2012-ben szakítottak, majd — mintha mi sem történt volna — 2013-ban oltár elé álltak. A mézeshetek nem tartottak sokáig, hiszen 2014-ben már válókeresettel fenyegették egymást, kapcsolatuk pedig 2016-ban zárult le véglegesen.

Mindez még semmi, hiszen ugyanebben az időben Musk randevúzni kezdett Amber Hearddel, a kapcsolatuk pedig mostanában ismét felkapott lett, hiszen szóba került a Heard és Johnny Depp közti rágalmazási perben. A színésznő és az üzletember a 2016 májusi Met-gálán ismerkedett meg, nem sokkal az után, hogy a filmsztár és Depp szakítottak.

A botrányos magánéleti ügyei mellett a milliárdos vállalkozó üzletei még akkor is virágoztak — írja az Insider. 2016 decemberében például előállt a The Boring Company ötletével. Még abban az évben december 17-én így tweetelt az elképzeléséről:

„A forgalom megőrjít. Építek egy alagútfúró gépet, és csak úgy elkezdek ásni. The Boring Company lesz a neve."

Nyitókép: Getty