György herceg és Sarolta hercegnő

Új iskolában folytatja György herceg, de a diákok nem ismerték fel

Kate Middleton és Vilmos herceg fontolóra vették, hogy közelebb költöznek Erzsébet királynőhöz, ennek értelmében viszont új iskolát kell keresniük gyermekeiknek. György herceg már részt is vett egy próbanapon, ahol a gyerekek a szokottól eltérően egyenrangú társnak tekintették őt.


A hírek szerint a cambridge-i hercegi pár komolyan fontolóra vette, hogy mostani lakóhelyükről London környékére költöznek annak érdekében, hogy minél közelebb legyenek a királynőhöz. Jelenleg két otthonuk van a folyamatos utazások miatt. Egyrészről a Kensington-palotában található A1 apartmanban élnek, máskor pedig az Anmer Hall nevű vidéki menedékükben töltik a mindennapjaikat.

A költözés legfőbb oka, hogy közelebb legyenek II. Erzsébet királynőhöz Fülöp herceg halála után, valamint az egészségügyi problémáira is jobban oda tudnak figyelni, ha a közelben tartózkodnak. Harry sussexi herceg nemrégiben arról beszélt, hogy milyen módszerekkel szeretné biztosítani az uralkodó védelmét, az ötleteiről pedig egy korábbi cikkünkben lehet részletesebben olvasni.

A legfiatalabb cambridge-i örökösök közül György herceg és Sarolta hercegnő jelenleg a londoni Thomas' Battersea iskolába járnak, ezúttal viszont máshol vettek részt egy próbanapon, ahol a tanárok elmondása szerint megkönnyebbülés volt látni, hogy a többi diák szinte fel sem ismeri őket. Kate Middleton és férje úgy szeretnék, hogy a gyermekeik normálisan nőjenek fel, ameddig lehetséges.

Egyes királyi szakértők és testbeszédkutatók úgy vélik, hogy Vilmos herceg már a tudatos elválás jeleit mutatta a húsvéti ünnepségen legidősebb fiától. Nagyobb önállóságot adtak neki, hiszen a jövőben hatalmas felelősség hárul rá. Kiemelt helyen áll majd az öröklési sorban, így valamilyen szinten el kell szakadnia testvéreitől is a nevelés során. Erről az ügyről egy korábbi cikkünkben lehet értesülni.

Forrás: GoodtoKnow