IKEA áruház a thaiföldi Bangyai-ban

Az Ikea visszahívta sokak kedvenc tortáját

Odger forgószékeket, valamint Almondy Daim mandulatortákat hív vissza az IKEA.


A bútoráruház elővigyázatosságból a 400 grammos Almondy Daim mandulatortából visszahív egy bizonyos mennyiséget, mivel az egyik tortában fémtárgyat találtak, írja a Forbes.

Az IKEA közleményében azt írja, a visszahívás kizárólag az IKEA áruházakban vásárolt, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező mandulatortákra vonatkozik. Aki ebből vásárolt, vagy vigye vissza a terméket annak az áruháznak a vevőszolgálatára, ahol megvásárolta, hogy visszakapja a teljes vételárat, vagy forduljon az Almondyhoz a www.almondy.com címen.

Az áruház visszahívta emellett az Odger forgószékeket is. Aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli), antracitszínű Odger forgószéket vásárolt, attól azt kéri a cég, hogy ne használja tovább a terméket, és lépjen velük kapcsolatba a termék teljes vételára visszakapása érdekében. A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt, szék anyagába beleütve található.

Az IKEAI közleménye szerint ahogy az a cég kockázatértékelési és tesztelési programja ellenére kiderült, a szóban forgó szék említett dátumbélyegzésű csillag alakú lába eltörhet. A visszavételhez nem szükséges nyugtával vagy számlával igazolni a vásárlás tényét.

Nyitókép: Shutterstock