Katalin hercegné és Vilmos herceg a wimbledoni páholyukban

Fény derült a királyi család wimbledoni páholyának féltve őrzött ​titkára

A wimbledoni teniszbajnokság június 27-én kezdődik, a meccsek izgalma mellett királyi megjelenésekre is bőven számíthatunk a történelmi tornán. A brit királyi család tagjai szokás szerint előkelő helyet foglalnak el a nézőtéren, ahol — mint kiderült — nem csak a kilátás különleges.


Camridge hercegnéjét gyakran lehet látni a számára és családtagjainak fenntartott páholyban, azonban most nem az ő megjelenése számított szenzációnak. Ennek oka, hogy fény derült az ülőhelyeik titkos szolgáltatásaira, melyekről idáig nem tudhattak a külső szemlélők.

A helyek kilátás szempontjából is a legjobbak, viszont az eltörpül a luxuskínálatok mellett. Egyrészről a Royal Box belsejében ajándéktáskákat kaphatnak azok, akiknek van helyük, emellett teát is felszolgálnak számukra. A legnagyobb érdekesség viszont egy sík képernyős tévé, melyen — az aktuális mérkőzés mellett — más pályák történéseit is figyelemmel tudják kísérni.

Erre a titokra természetesen nem a királyi család tagjai hívták fel a figyelmet, hanem David Beckham, akinek egy fényképén véletlenül látszódik a Boxban elrejtett képernyő. A fotón a híres focista anyukájával pózolt, ahogy éppen a szomszédos sorból figyelték a versenyt.

2021-ben a koronavírus világjárvány miatt rengeteg követelménynek kellett megfelelnie a szurkolóknak, az előtt pedig teljesen törölni kellett a tornát a korlátozások miatt. Idén a rajongók szerencsére már akadálymentesen élhetik át a verseny izgalmait, a korábbi nehéz időszakban pedig Vilmos herceg felesége öntött reményt az emberekbe ezekkel a szavakkal:

„350 nap, 14 óra és 12 perc telt el az utolsó elütött labda és a következő között. Az évek során az önök támogatása alakította ezt a történelmi eseményt. Nem számított a napszak vagy a nevek az eredményjelzőn, önök mindig ott voltak, esőben vagy napsütésben. Idén azonban sajnos a dolgok nagyon másképp alakulnak, de kivárjuk az időt, amíg újra a székünk szélén ülünk és újra ünneplünk. Tehát, amikor eljön az idő, és kinyitjuk a kapukat, újra itt leszünk, és megéri majd a várakozás."

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire