II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg a legfiatalabb családtagokkal

Ilyen nevelést kapnak Kate Middleton és Vilmos herceg gyermekei

Biztos mindenki elgondolkozott már, vajon milyen lehet a királyi gyermekek élete. Kiskoruktól kezdve szigorú nevelést kapnak, vagy egész nap pihenhetnek és nem kell csinálniuk semmit? Ezúttal választ kaphatunk a kérdésre, és azt is megtudhatjuk, milyen a dajkája a Cambridge hercegi családjának.


Maria Borrallonak hívják György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő dajkáját, aki a bath-i Norland College-ban csiszolta tökéletesre nevelési praktikáit. A királyi beszámolók szerint nagyon komolyan veszi a feladatát, és annak ellenére, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg gyerekei még nagyon fiatalok, sajátos módszereivel folyamatosan helyes viselkedésre és jómodorra tanítja őket.

„Nincs semmiféle rendetlenkedés. Ez azért van, mert Maria tisztában van azzal, hogy amikor leszállnak a repülőgépről anyjuk kezét fogva, mosolyogva és integetve a tömegnek, nem lehet sírás, rosszalkodás vagy hiszti”

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

Sokszor nehéz bánni a kicsikkel, de egy jó dada megtalálja a módot arra, hogy lefoglalja és lefárassza a fiatalokat a tanulási időszak alatt is. A közönség előtt mindig makulátlan viselkedésre ösztönzi őket, napközben pedig nagyon sok időt töltenek a levegőn, majd egy kora esti — 19 órai — szundira is rá tudja beszélni őket.

Mindezek mellett a sport, például a kerékpározás vagy a kutyusokkal játszás és egy kis kertészkedés sem maradhat ki a napirendből. A legegyszerűbb út a gyerekek nevelésére az elgondolkodtató játékokon keresztül vezet.


Nyitókép: Instagram/dukeandduchessofcambridge