Lajos herceg a királynő platina jubileumi ünnepségén

Imádja az internet az Erzsébet királynő ünnepségén őrjöngő Lajos herceget

A következő napokban a teljes királyi család II. Erzsébet 70 éves uralkodását ünnepli, melynek elemeitől nem mindenki van elragadtatva. Nevezetesen Lajos herceg, aki tipikus gyermeki viselkedéssel reagált a hangos zajokra. Arckifejezése azóta vírusszerűen terjed az interneten.


Vilmos herceg és Kate Middleton legkisebb fia két idősebb testvérével, György herceggel és Sarolta hercegnővel közösen állt a Buckingham-palota erkélyén, hogy a királyi család tagjaként méltón köszöntse ő is a tömeget. A platina jubileumot ünneplő hétvégén több programon és koncerten is részt vehetnek az érdeklődők, melyekről részletesebben egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Lajos herceget éppen a Trooping the Colour felvonulás után, a királyi légierő különleges repülési parádéja közben kapták lencsevégre, ahogy megkérdőjelezhetetlenül zavarják a zajok. A fotót az internet népe azonnal híressé tette és rengetegen megosztották. A továbbiakban ezekből a pillanatból, valamint egyéb fotóiból gyűjtöttünk össze néhányat.

Lajos herceg arckifejezése felbecsülhetetlen volt ma"
„Lajos herceg ellopta a showt."
„Lajos hercegnek elege van a platina jubileumból
Megértem”
„Lajos herceg az egyetlen királyi családtag, akit látni szeretnék a Netflixen”

Nyitókép: Getty

Forrás: Harper's BAZAAR