Madame Tussauds bejárata

Már megvásárolhatók a budapesti Madame Tussauds első belépői

Már elérhetővé váltak a Madame Tussauds Budapest első belépői, melyek első vásárlói VIP-vendégként, exkluzív vendégekként léphetnek be a Marame Tussauds Budapest varázsvilágába.


London, New York, Berlin, Los Angeles, Dubai és egyéb világvárosok mellett Budapesten 25.-ként nyílik meg a világ legismertebb turisztikai márkája, a Madame Tussauds. Várhatóan 2023 első felében lesz először látogatható – írja az Art News.

A Madame Tussauds Budapest lesz a márka első franchise rendszerben megvalósuló mutatványa. A Madame Tussauds produkciói – a világ legismertebb embereinek megszólalásig élethű viaszfiguráival – egyszerre kínálnak interaktív szórakozást, sztárokkal való találkozást és fantasztikus látványt.

A Madame Tussauds Budapestnek a város legimpozánsabb műemlék épülete, az V. kerületi Palazzo Dorottya ad otthont. 50 magyar és nemzetközi sztárral és azokhoz tartozó lenyűgöző installációkkal nyitják meg kapuikat. A viaszbábuk kilétét a premier napjáig titokban őrzik, az azonban biztos, hogy a múzeum felejthetetlen élményt nyújt majd az oda ellátogatóknak.

Nyitókép: Shutterstock