Harry herceg és Meghan Markle

Megbélyegezték Harry herceget: érzelmileg rászorul és függ Meghan Markle-től

Egy, a királyi családokról író szerző szerint Harry herceg és Meghan Markle erős társfüggőségben élnek.

Harry herceg és Meghan Markle hónapok, sőt évek óta a címlapok élén állnak, amióta kiléptek a királyi családból, és új életet kezdtek az Egyesült Államokban.

A párt a múlt évben Oprah Winfrey-nek adott interjú ismét a reflektorfénybe állította, de a királyi család egyik írója, Tina Brown szerint a beszélgetés tönkretette Harry kapcsolatát a családjával, és még inkább a feleségére, Meghanra hagyatkozott, írja a brit Marie Claire.

„Az Oprah-interjú kétségbeejtően káros volt minden olyan kapcsolatra, amit Harry valaha is remélhetett a családjával. És még ez is fokozatosan enyhülhetett volna, ha ezután nem jelenti be, hogy memoárt ír. Szerintem a memoár valójában lélegzetelállítóbb volt, mint az interjú. Őszintén szólva, ahogy szidja a világot, amiért nem volt magánélete, és most meg nem tudja abbahagyni az interjúk adását... Elképesztő. Annyira érzelmileg rászoruló, hogy Meghan teljesen magával ragadta, és az egész személyisége megváltozott. Ez nagyon sok ember számára nagyon szomorú dolog. Úgy tűnik, Meghan valami hatalmas szükségletre válaszol Harryben, és úgy tűnik, mintha erős társfüggőségben lennének. És tényleg kérdéses, hogy ennek mi lesz a vége”

– nyilatkozta a Telegraphnak Brown.

Az író úgy véli, ha bármi történne II. Erzsébet brit uralkodóval, az ébresztő lenne a 37 éves Harry számára.

„Felébred és akkor fogja realizálni, hogy a Goopban él [Gwyneth Paltrow életmóddal foglalkozó, könnyed oldala], és el kell tűnnie a pokolba, le kell mennie a kocsmába és meg kell látogatnia a barátait. Az az érzésem, hogy amikor a királynő meghal, az olyan födrengésszerű lesz, hogy tényleg mindenki azt fogja mondani: 'Elég, elég! Csak a monarchiára kell gondolnunk, és arra, ami fontos.' És szerintem Harry akkor már nagyon haza akar majd jönni. Nem akar majd ott ülni Montecitóban, amikor az egész Egyesült Királyság gyászol. Szerintem rendkívül elhagyatottnak és szomorúnak fogja érezni magát, ha nem játszhat ebben szerepet, és szerintem Károlynak és Vilmosnak kötelessége lesz kihasználni ezt a pillanatot, hogy visszahívják őt.”

Ha Harry és Meghan mégis megteszik ezt a fordulatot, és visszamennek az Egyesült Királyságba, Brown szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy Harryt vissza fogják fogadni a soraikba, attól függően, hogy mit oszt meg az emlékirataiban, amelyek sokak szerint beárnyékolják majd a királynő idei platina jubileumi ünnepségeit.

„Vilmos undorodott Meghan Katalin hercegné elleni támadásától, mert nem az nem reagálhat. De ez semmi ahhoz képest, hogy mennyire dühös lesz, amikor ez a könyv [Harry memoárja] megjelenik. Mert Harry nem fog nekimenni a királynőnek, ő szent és sérthetetlen. És valószínűleg Katalin után sem fog menni, akit nagyon kedvel. De Károly és Kamilla, és talán Vilmos után fog menni. És ez annyira nem segít mindannyiuknak ebben a pillanatban; Vilmos számára ez a nagy felhő a kapcsolatukban most”

– tette hozzá.

Nyitókép: GC Images / Star Max/ NDZ