Fitbit Charge 5

Végre egy okosóra, amely arra figyelmeztet, mikor ne eddzél

A Fitball új okosórája jobban tudja támogatni a mentális egészséget és a stresszkezelést.

A világjárvány alapjaiban változtatta meg a napi rutinokat: átalakultak az alvási szokásaink, az étrendünk vagy éppen az edzésprogramunk, a stressz szintünk pedig magasabb lett, mint valaha. James Park, a Fitbit vezérigazgatója elmondta, hogy az elmúlt 18 hónap arra inspirálta a vállalatot, hogy alaposabban megvizsgálja, hogyan tudják okosóráik jobban támogatni a mentális egészséget és a stresszkezelést, írja a CNN.

Ennek egyik lehetséges megoldásaként született új okosórájuk, amely minden reggel felméri, hogy használója mennyire felkészült a különböző kihívásokra és edzésre mentálisan és fizikailag, valamint személyre szabott javaslatokat tesz a napi tevékenységek jobb megtervezésére.

„Felismertük, hogy [a járvány idején] többre vagyunk képesek, mint gondolnánk, és az, hogy mit jelent erősnek lenni, új értelmet kapott – talán ennek nem arról kell szólnia, hogy fizikailag a legjobb formában legyünk. Ez arról szól, hogy ellenőrizzed a tested, és egyensúlyba hozzad a tevékenységét a pihenéssel. Ez az időszak arról szól, hogy időt szenteljünk, mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, és kezelni tudjuk a stresszt. Arról szól, hogy egy kicsit megpihenjünk"

– mondta Park.