teaparti

Mit fogunk enni, inni és hogyan utazunk idén? A Pinterest már ezt is tudja!

A Pinterest mindent látó orákulumai a keresések alapján megjósolták, mik szólnak majd várhatóan a legnagyobbat idén a gasztro- és utazási trendekben. Jöjjön az ötleteket gyűjtő oldal 2022-es előrejelzése.


Több internetes portállal együtt a Pinterest is nyilvánossá tette jóslatait az újév trendjeire vonatkozóan. Az előrejelzést megelőző kutatómunka során megvizsgálták, milyen szavakra és kifejezésekre kerestek a legtöbbet az oldalon, így egy pontos képet kaptak arról, mik érdekelhetik majd az embereket a következő szezonban.

Angol hangulat

egy te\u00e1scs\u00e9sze a megter\u00edtett asztalon

Fotó: Unsplash/Visual Stories || Micheile

Az italok és a szabadidő tekintetében a délutáni teapartik nagy népszerűségnek örvendenek majd. Statisztikák szerint egyre többen keresnek rá a „teaparti esztétika”, a „tea ivás póz” és a „vintage tea parti" kifejezésekre. A hangulatfotók mellett többen érdeklődnek egzotikus és különleges teafajták és készítési módok iránt is. Mindezeket számításba véve a Pinterest szerint a teaházakban eltöltött idő veheti át a kávézók népszerűségét.

Hagyományok a tányéron

Az ételekre vonatkozó keresések között hagyományos, házi ételekre és desszertekre kattintottak a legtöbben. Ebből az adatból leszűrték, hogy a habos-babos édességeket egy időre leváltják majd a régies sütemények — írta a Vince. Természetesen az egyedi, művészi kivitelezésű torták nem tűnnek el, hiszen azok a további években is keresettek lesznek.

Minden a kényelemről szól

egy sz\u00e1lloda medenc\u00e9je este

Fotó: Unsplash/Kelly Sikkema

Utazásoknál kivételesen nem az extrém programok és különleges tájak kerülnek majd előtérbe, hanem az all-inclusive szállások, ezzel is megkönnyítve a nyaralás szervezését. Emellett az éjszakai égbolt és a kivilágított utcák nagyon sok csodálót kapnak majd a platformon.

Azt már korábban megírtuk, hogy a Pinterest-keresések alapján mik lesznek idén a legnagyobb szépségtrendek, gyakoriak lesznek például a magas kontyok, a galaxist mintázó körmök és a drágakövekkel díszített fogak is.

Nyitókép: Shutterstock