galaxis mintaju kormok

Ezekre a szépségtrendekre számíthatunk idén a Pinterest szerint

A Pinterestnél már akkor látják a trendeket, amikor azok még be sem törtek igazán, ami nem meglepő, hiszen az emberek nagy többsége itt keres kreatív inspirációkat. Lássuk, a statisztikáik alapján milyen szépségtrendek lesznek szerintük a legnépszerűbbek!


Űrkontyok és high-puff frizurák

A Pintererst által gyűjtött adatok szerint a természetes hajformázási stílusokra megnőtt a keresések száma. Várhatóan nagyot mennek idén az egyedi kontyok, ezek közül is a magasra fogott és a kettéválasztott típusok lehetnek az év sztárjai.

Extrém hajak – borotvált fej és Bundesliga-frizura

A természetesség mellett az extrém frizurák népszerűsége lett a karantén és a bezártság egyik hozadéka. A pár milliméteresre borotvált fejekre rendszeresen különleges mintákat festenek. A kopasz stílus mellett a mullet is egyre népszerűbb (ahogy fentebb Miley Cyruson láthatjuk), bár ez nálunk inkább Bundesliga-frizuraként ismert, és tényleg bevállalósságot igényel, hogy ki merjük próbálni ezt a retró fazont.

Egyedi piercingek

A piercingek tekintetében 2022-ben az emberek inkább a bőrhöz simuló ékszereknek szentelnek majd nagyobb figyelmet. Ezek az outfitek részét képezik, emellett pedig az önkifejezést segítik viselőjüknek.

Összeillő piercingek és fülbevalók

A kiegészítők párosítása egy művészeti ágnak is megfelelne, hiszen egyáltalán nem könnyű megtalálni az egymáshoz illő darabokat. Igazán szembe ötlő eredményt lehet elérni, amikor a szettünk passzol a fülünkben lévő, azonos színű vagy témájú ékszerekhez.

Drágakövekkel díszített fogak

Hailey Bieber, Charli D'Amelio, Travis Barker és Drake csupán néhány személy azok közül, akik csatlakoztak ehhez az extrém divattrendhez, ami talán minden eddiginél egyedibb megjelenést kölcsönözhet az embereknek. Bár ez sem újdonság, az utóbbi 15 évben máskor is volt már népszerűbb hulláma a fogékszereknek.

Galaxis témájú körmök és strasszos pedikűrök

A körmök dekorálásában a galaxis témájú minta, valamint az univerzumra és az űrre emlékeztető színvilág lesz a domináns, a pedikűröknél pedig a statisztikák szerint egyre többen választják a strasszos, nagyon csillogós fazont. Nálunk a szandálszezon még odébb van, de azt már most is látjuk, hogy most minden rettenetesen menőnek számít, ami az űrrel kapcsolatos.



Nyitókép: Instagram/lumi_nailstudio