Jennifer Aniston

Készítsd el te is Jennifer Aniston ​elhíresült salátareceptjét!

Kiderült, hogy a Jóbarátok sorozat női főszereplői a forgatások ideje alatt minden évadban ugyanazt a típusú salátát ették. A TikTokerek persze azonnal ráharaptak erre a témára és elkészítették Jennifer Aniston ikonikus salátareceptjét.


Courteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow is úgy nyilatkoztak korábban, hogy volt egy kedvenc salátájuk, amit mind a 10 évad során örömmel fogyasztottak mindhárman. Sajnálatos módon azt nem árulták el, hogy mi volt a pontos recept, így az influenszerek és a vállalkozókedvű TikTokerek az ösztöneikre és a feltételezéseikre hagyatkoztak.

Így született meg Jennifer Aniston salátájának receptje, ami ezzel a megnevezéssel vált hatalmas trenddé az online felületeken. Annak ellenére is népszerű lett az elkészítési mód, hogy maga a színésznő valójában nem is ezt ette annak idején. A vírusként terjedő recept hozzá is eljutott, melyről azóta így nyilatkozott:

„Sajnálom, úgy érzem, hogy mindenkinek csalódást okozok, de ez nem az én salátám. Finomnak tűnik, de nem ez az, amit a Jóbarátokban ettem.”

A trendhez azóta több híres videós és közösségimédia-szereplő is csatlakozott. A jó oldala a receptnek, hogy könnyen elkészíthető, elemei pedig bátran felcserélhetők más alternatívákkal. Az elkészítési mód leírásában például csicseriborsó szerepel, de ezt nyugodtan ki lehet hagyni, a végeredményt pedig kedv szerint kiegészíthetjük citromlével és olivaolajjal is.

@themodernnonna

Jennifer Aniston Salad 🥗 Let me know what other celebrity salads you want to see in the comments ❤️

♬ Little Bitty Pretty One - Bobby Day

Forrás: PureWow

Nyitókép: Getty