Arcára ujjait tevő nő

Ezek a szépségápolási tippek nem kerülnek semmibe

Az alábbi öt szépségtipp egyáltalán nem kerül semmibe, ráadásul rendkívül hatékonyak.


1. Gőzfürdő

Forró vízgőz! Ez az a szükséges kényelmi szolgáltatás, amely nem fogy el. Ha göndör a hajunk, segíthet hidratálni és ruganyosságot adni a fürtöknek. Indítsuk el a zuhanyzót teljesen forróra tekerve, ha pedig a következő szintre szeretnénk emelni, akkor egy hajmaszk és egy zuhanyzósapka segítségével mélykondicionáló kezeléssé alakíthatjuk.

Bónusz tipp: Ez a módszer a ruháknál fordítva is működik. Akasszuk fel a gyűrött ruhákat a fürdőszobában, miközben forró zuhany alatt kisimítjuk a gyűrődéseket.

2. Ajakradír

A fogkefénket multipackban vettük? Fogjuk az extra darabot, vigyünk fel egy kis balzsamot az ajkainkra, és könnyed, körkörös mozdulatokkal dörzsöljük át finoman a fogkefével. Ez szuper hámlasztó hatást okoz. Tegyünk fel még több balzsamot, várjunk öt percet, amíg beszívódik, és máris megvan a tökéletes vászon a matt rúzshoz.

Bónusz tipp: Fogjunk egy másik fogkefét, fújjuk be egy kis hajlakkal, hogy formázzuk a szemöldökünket.

3. Hajturbán

Próbáljuk ki, hogy törölköző helyett egy régi pólót használunk hajszárításhoz. A pamut felszívja a vizet, miközben kevésbé göndörödik.

Bónusz tipp: Ha megszáradt a hajunk, simítsuk ki a felesleges göndörséget nedvszívó papírral.

4. Jégkocka

Futtassunk végig egy jégkockát az arcunkon egy éjszakai bulizás után. Enyhíti a bőrpírt és a puffadást.

5. Körömlakk

Az olcsó, bizsu fülbevalók és gyűrűk hátuljának átlátszó körömlakkal való bevonása védőréteget lépez a bőr és a fém között, így az arra érzékenyek is hordhatják és nem fognak viszketni tőle.

(Into The Gloss)

Nyitókép: Shutterstock