Születésnapi buli

4 tipp, amivel különlegessé teheted párod születésnapi buliját

Párunk születésnapja az egyik legjobb alkalom lehet arra, hogy kimutassuk felé szeretetünket. Cikkünkben összeállítottunk négy tippet, ami segítséget nyújthat egy meglepetés születésnapi buli szervezéséhez.


A hétköznapok sokszor bedarálhatnak minket, így kevesebb minőségi idő jut szeretteinkre. A születésnapok azonban olyan különleges alkalmak, amik ünneplést követelnek. Ha párodnak emlékezetes és páratlan meglepetés bulit szerveznél, akkor tippjeink segítségedre lehetnek.

Vendéglista

A szervezés nulladik pontja a vendégek összeírása. Mivel ez a nap párunkról szól, olyan neveket írjunk fel a listára, akikről tudjuk, hogy kedvesünk örömmel ünnepelné a születésnapját. Ne maradjanak ki a barátai, családja és esetleg, ha jó viszonyt ápol velük, akkor a munkatársai sem. A vendégeket külön figyelmeztesd, hogy a parti meglepetés és párod nem tudhat róla.

Catering

Arra, aki meglepetés partit szervez, számtalan feladat hárul. Hidd el, hogy a legkevésbé sem szeretnél még az ételek és italok elkészítésével és felszolgálásával foglalkozni, főleg akkor, ha a buli több mint 20 főből áll. Így mi azt javasoljuk, hogy erre az alkalomra bérelj vendéglátókat, akik felszolgálják ezeket.

Programok

Még szórakoztatóbbá és egyedibbé varázsolhatod a születésnapi bulit, ha kreatív programokkal tűzdeled tele. Zenekar vagy DJ bérlése már kellően feldobhatja a hangulatot és így biztos lehetsz benne, hogy jó páran táncra fognak perdülni. Ezen kívül ha megkéred párod egyik barátját, hogy tartson beszédet a partin, biztos hatalmas sikere lesz.

Fotók, videók

A közösségi média világát éljük, így nem feledkezhetünk meg a fotók és videók készítéséről sem. Ahhoz, hogy mindenki kellően jól érezhesse magát, bérelj fotóst, vagy videóst, akik helyettetek elkészítik ezeket a tartalmakat és így ti tudtok csak a szórakozásra fókuszálni.

A meglepetés születésnapi buli az egyik legjobb ajándék, amit párodnak adhatsz. Kezdd el időben a szervezést és biztos emlékezetes estét élhettek át.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: TD