tészta reggelire

Tészta reggelire? − Stanley Tucci megmondja a tuti receptet

Stanley Tuccit senkinek nem kell bemutatni: egy filmes és televíziós legenda, aki hat rendezői munkája mellett több mint 70 filmben szerepelt. Ám mostanában új helyszínen is próbálgatja magát: a konyhában!


Lassan ugyanis a „sztárszakács" címet is hozzáadhatja az önéletrajzához.

A TikTokján látjuk, amint az ikon a termelői piacokon sétálgat, a szabadban vacsorázik, és egyszerű olasz recepteket készít londoni konyhájában. Egy nemrég közzétett videóval azonban mindenkit meglepett: összedobott egy tésztaételt, még délelőtt 11 óra előtt − szúrta ki a Better Homes & Gardens.

Közben a sztár megnyugtató hangon meséli követőinek, hogy volt egy kis maradék farfalle, amit fokhagymával, hagymával, pancettával és borsóval párolt meg, majd az egészet egy kis lábasba öntötte, és bechamel mártást öntött rá. Ezután megpakolta a tálat vajjal és parmezánnal, majd betette egy kenyérpirítóba melegedni.

Amikor a videón kiveszi a sütőből a tésztát, felhördül:

Ó, Istenem! Még csak délelőtt tíz óra van, de azt hiszem, ezt most azonnal megeszem.

Innentől kezdve senki ne mondja, hogy a sült tésztaétel nem jó reggelire.

@etalkctv

Is pasta for breakfast a thing? 🤔 Well, actor Stanley Tucci says it is and has shared this super delicious-looking breakfast pasta recipe! 🤤 Would you try Stanley's breakfast pasta recipe? Let us know! ⬇️ (🎥: TikTok/Stanley Tucci) #StanleyTucci #cooking #breakfast #breakfastpasta #pastaforbreakfast

Határozottan hiszek abban, hogy bármilyen ételt ehetsz reggelire, beleértve a tésztát is. Tökéletes másnaposság ápolására vagy az előző estéről maradt tészta felhasználására

− mondja Emily Nienhaus, a BHG Test Kitchen konyhai szakértője.

A tészta lehet az az alap, ami eddig hiányzott a reggeli étkezésedből. A zabpelyhet, a bagelt, a pirítóst és más gabonaalapú dolgokat már ismered − miért ne lehetne a tészta is ilyen? Ráadásul a belőle készített lehetőségek szinte végtelenek.

Nienhaus szereti a lapos gnocchit sült zöldségekkel és gombaszósszal, és a mindenmentes bagel-tortellinit is, amit krémsajtos gruyere keverékkel töltött meg, majd hollandiai mártással, metélőhagymával, cseresznyeparadicsommal és füstölt lazaccal körített. De ajánlja a reggeli lasagne-t vagy a Bloody Mary fűszeres bucatinit is.

Ha téged is megihletett Tucci, hagyd a zabpelyhet egy másik napra!

Nyitókép: Shutterstock