Barna hajú nő laptop előtt ül egy kávézóban, egy férfi nézi

4 meglepő dolog, amit a férfiak vonzónak találnak egy nőben

A férfiak tetszése és érdeklődése valahogy egészen a mai napig nem kapott különösebb figyelmet. Míg a nőket számtalanszor megkérdezték, mit szeretnek egy férfiben, addig ez az erősebb nemnél nem volt jellemző.


De vajon mit tart egy férfi vonzónak egy nőben?

Íme 4 furcsának tűnő dolog, ami valójában tetszik a férfiaknak a nőkben.

Kócos haj

A haj legtermészetesebben hullámos, talán kissé kócos változata nagyon vonzó a férfiak számára. A modern hiedelmekkel ellentétben a férfiakat nagyon is vonzza a természetesség. Manapság szinte már természetessé vált, hogy a nők ezt-azt megcsináltatnak magukon. Emiatt sajnos elég egyforma arcokat és formákat láthatunk körülöttünk. A férfiaknak pont ezért megakad a tekintetük az egyedi, természetes szépségeken. Tehát elmondhatjuk, hogy a férfiak szeretik a természetességet.

Jó étvágy

Azok a nők, akik megszállottan diétáznak és az étkezésekben és az ételek ízeiben semmi örömöt nem találnak, nem vonzóak a férfiak számára. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet diétázni és odafigyelni az egészségünkre. Csupán annyit, hogy nem hagyhatjuk, hogy az élvezet részét kiölje belőlünk egy-egy megszállott diéta.

A habozás nélkül végzett tevékenységek vonzóak a férfiak számára. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindent meg kell ennünk az első randin, de ha élvezzük az ételt és a közös időt, az tetszeni fog partnerünknek is.

Natúr arc

Mivel sok férfi szereti a természetességet, vonzónak találják a smink nélküli nőket is. Egyes férfiak szerint az, ha egy nő rúzst visel, az egyik olyan dolog, ami a legjobban elrontja a csók pillanatát. Ne feledd, néha a smink akadályozhatja az élvezeteket.

Természetesen sminkelj úgy, ahogy neked jól esik, de érdemes azt is úgy tenned, hogy az természetes hatást keltsen. Egy kis szempillaspirál és pirosító már elérheti a megfelelő hatást, mégsem lesz taszító a férfi számára. Ne feledd, a női mosolynál nincs szebb „smink”.

Ráncok

Hihetetlennek hangozhat, de így van. A mimikai ráncok egyáltalán nem zavarják úgy a férfiakat, mint a nőket. Sőt! Furcsa módon a férfiak még a nők arcán megjelenő új ráncokat is vonzónak találják, ugyanis a férfiak számára minden ráncnyom az érettség és a bölcsesség jele.