Ezek lesznek idén az ünnepi szezon legtrendibb körmei

Ezek lesznek idén az ünnepi szezon legtrendibb körmei

Az ünnepi körmök kiválasztása minden évben komoly fejtőrést tud okozni. Idén azonban szerencsére már előre látjuk, hogy milyen körömtrendek uralják majd a karácsonyi időszakot. Íme minden inspiráció, amire a szezonban szükséged lehet!


1. Krómozott körmök


A krómozott körmök már tavaly is óriási sikert avattak, mikor Hailey Bieber divatba hozta a babyboomer extrább hatásáért. A népszerűsége a trendnek azóta is töretlen és remek választás a parti szezonban is.

2. Csillámos ombré

A csillámok az ünnepi szezon kötelező elemei. Azonban, ha te a csillogást visszafogottra vennéd, akkor ez a köröm lehet a tökéletes választás számodra az ünnepi időszakra. Elegáns, klasszikus és mégis karácsonyi.

3. Sötét csillogás

A sötét körmök egész évben megállják a helyüket, de a téli hónapokban kifejezetten ideálisak. A trendi csavar érdekében válasszunk csillogós sötét lakkot, ezzel biztosan nem lőhetünk mellé a karácsonyi céges vacsorán sem.

4. Ezüstös francia

Ha van olyan időszak, amikor a fémes körmök megállják a helyüket, akkor az az ünnepi. Az ezüst körmök igazán feldobhatnak egy klasszikus öltözéket, például egy kis fekete ruhát vagy egy fekete nadrágkosztümöt, különösen, ha más ezüst kiegészítőkkel párosítjuk.

5. Cseresznye piros

A piros körömlakk mindig egy klasszikus választás, és a parti szezon könnyű nyertese. Időtlen és merész, nem véletlenül kedvence sokaknak.

Nyitókép: Shutterstock

(Marie Claire)