Armani Code parfüm

Új, utántölthető üveget kapott az Armani Code parfümje

Megújult az Armani Code Eau de Toilette, amelyet Antoine Maisondieu parfümkészítő mester először 2004-ben alkotott meg.


Mostantól olyan flakonban árulják, amely újratölthető, és még megnyerően is néz ki – írja a Robb Report.

Egy 150 ml-es utántöltő flakon is jár hozzá, amely zökkenőmentesen elhelyezhető az eredetin, ha egyszerűen fejjel lefelé fordítjuk a flakon szája fölött. A flakon újratöltése 38%-kal kevesebb üveg, 67%-kal kevesebb fém és 22%-kal kevesebb papír felhasználását jelenti.

Ezt a fajta statement üveget az Armani Code Parfum tárolására 2022-ben vezették be: karcsú, férfias formájú, egyszerre szögletes és lekerekített, a fehér betűk és a fekete üveg elegáns kontrasztjával. A flakon − és az összetevők − is tükrözik Giorgio Armani folyamatos elkötelezettségét a bolygó védelme iránt.

Az Armani Code Eau de Toilette-ben található zöld mandarint az olaszországi Calabriában kézzel szedett gyümölcsökből hidegen extrahálták – ezzel segítve a helyi gazdákat és a felelős mezőgazdasági gyakorlatokat. A levandin eközben a dél-franciaországi Provence-ból származik, ahol fenntartható és innovatív mezőgazdasági eljárások szerint termesztik.

Az Armani Code Eau de Toilette a modern férfiasság jelképe, amely a pezsgő citrus jegyek triójával kezdődik – a zöld mandarin, a grapefruit és a bergamottolaj meghatározó illatjegyeivel. Az illat középpontjában a francia levandin kifinomult párosítása áll a rozmaring- és az esztragonolajjal, amelyek együtt alkotják a friss, növényi és aromás központot. Az illat vonzerejének kulcseleme az alapillatban rejlik, amelyet két olyan elem fejez ki, amelyek az egész Armani Code vonal alapjaivá váltak: a meleg tonkabab és a fás cédrusfa.

Reg\u00e9-Jean Page

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic

Regé-Jean Page brit színészt nevezték ki az illat 2022-es arcává, akit a környezetvédelemmel kapcsolatos problémák ismerete az illat tökéletes szószólójává tesz.

Csak akkor van egy jövőbeli világ, amelyre előre tekinthetünk, ha fenntartjuk. Folyamatosan képeznünk kell magunkat arról, hogy ez mit jelent, és hogyan ültessük át a gyakorlatba

− mondja Page.

Ezt a mondatot érdemes megfontolni, amikor az Armani Code Eau de Toilette utántöltője után nyúlunk.

Nyitókép: Shutterstock