Egy Givenchy-üzlet

Gyűjtők, figyelem! A Givenchy Disney-kollekciót dob piacra

A Disney-karakterekre az utóbbi időben mindenki felkapta a fejét, ezzel pedig az egyik legnagyobb luxusdivatház sincs másképp. Ezúttal egy hatalmas együttműködést jelentettek be, mely a The Wonder Gallery fantázianevet kapta.


„A Disney mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben, ahogyan oly sokak számára generációkon, országokon és kultúrákon keresztül. Kaliforniai fiúként és párizsi apaként a Disney mindig is tartalmas pillanatok forrása volt egész életemben. Igazi megtiszteltetés, hogy két ikonikus márkát hozhattam össze ebben a projektben"

— mondta Matthew Williams, a Givenchy vezérigazgatója az új együttműködésről.

A főként parfümöket és kozmetikumokat forgalmazó francia divatház 2022. május 16-án erősítette meg a tényt, miszerint együttműködnek a Walt Disney Animation Studios-al egy közös kapszulakollekció megalkotásáért.

A Givenchy egészen pontosan négy előzetesként funkcionáló videót is közzétett, melyek egyrészről kifejezik a cégek izgatottságát, másrészről Givenchy-üzletbe zárt fényjáték meséjével megmutatják, mely karakterek is szerepelnek konkrétan a megjelenésben.

A termékeken olyan mesehősök tűnnek majd fel, mint a 101 kiskutya dalmatái, Elsa és Olaf a Jégvarázsból, Bambi, valamint Oswald, a szerencsés nyúl. A projektért felelős munkatársak elmondása szerint főként ruhadarabok és kiegészítők találhatóak a kollekción belül, melyekből biztosan minden nem és korosztály talál magának tetsző darabokat.

A limitált kiadású termékeket kizárólag a divatház oldalán lehet megvásárolni, a legolcsóbb áruk pedig csupán 520 dollártól, vagyis hozzávetőlegesen 188 ezer forintért találhatnak új gazdára.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Luxurylaunches