A Trillion Candle gyémánt nyaklánca

Ez a gyertya az utolsó pislákolásakor egy gyémánt nyaklánccal búcsúzik

A Trillion Candle amerikai vállalkozás az illatgyertyák kényelmet és nyugalmat sugárzó hatását próbálta ötvözni a gyémántok luxusérzetével. Miután leégett a gyertya, az üveg alján egy nem mindennapi meglepetést hagy búcsúzóul.


Sanaz Aghachi, a Trillion Candle alapítója és vezérigazgatója rengeteg időt töltött azzal, hogy egyesítse a gyertyák és a gyémántok világát. Kezdetnek üzleti menedzsment diplomát szerzett, majd mélyíteni kezdte gyémántokkal kapcsolatos tudását. Tanulmányait követően egy laboratóriumban dolgozott. Az ottani munka során a gyémántok színét és tisztaságát osztályozta. Legfőbb célja az volt, hogy márkáját befuttassa és igazi luxustermékeket hozzon létre.

A Trillion Candle gyertyáit jelenleg négy illatban lehet kapni a cég saját signature illata mellett: bambusz, gardénia, mandarin és fa. Egyesével 120 órányi égésidőt garantálnak, az utolsó centiknél pedig egy fémdoboz textúrája tárul elénk, amiben egy 0,08 karátos gyémánt nyaklánc található. A drágaköveket tartó láncokat 14 karátos sárga, rózsa vagy fehér aranyból készítették.

A több napnyi ragyogás után ez a legszebb ajándék, amivel búcsúztatni lehet kedvenc illatunkat, az alapítónak pedig teljesült az álma, hiszen egy olyan luxusterméket hozott létre, amire rengetegen vágynak.